Seitsemän vuotta bloggaamista takana

Tajusin yhtäkkiä, että blogini viettää helmikuussa syntymäpäiviä. Klikkasin itseni ensimmäiseen postaukseen päivämäärän tarkistaakseni, ja viime viikolla tulikin kuluneeksi seitsemän vuotta siitä, kun blogini näki päivänvalon. Ihan hullua, miten pitkä aika ja miten nopeasti nämä vuodet ovat menneet! Vuosien kulumisesta huolimatta se jännitys ensimmäisen postauksen julkaisemisesta säilyy kyllä varmasti aina elävänä mielessäni. Myös ystäväni juuri muistelivat, miten heillä on yhä mielessä hetki, jolloin kerroin pohtivani oman blogin perustamista. Hymyilyttää ajatus siitä, miten olin tehnyt jo itselleni bannerin valmiiksi ja ottanut kuvia kuvitteelliseen blogiini, ennen kuin koko blogia oli vielä edes olemassa kerätessäni vielä rohkeutta sen perustamiseen.

Onneksi kuitenkin lopulta rohkaistuin, sillä moni asia voisi olla elämässäni tänä päivänä toisin, jos en olisi viimein kuukausien pohtimisen jälkeen uskaltautunut painamaan julkaise-nappia. Blogi on mahdollistanut mulle niin paljon asioita, joista en olisi tuolloin parikymppisenä osannut edes haaveillakaan – merkittävimpänä tietysti rakkaasta harrastuksesta luodun uran ja oman yrityksen. Puhumattakaan kaikista ihanista ihmisistä, joihin olen näiden vuosien aikana juuri blogin myötä tutustunut – kollegat joista on tullut ystäviä, mukavat asiakkaat ja tietysti te mielettömät lukijat. Ilman teitä en varmasti olisi jaksanut tuottaa tänne sisältöä kaikki nämä vuodet. Ihan kreisiä, että jotkut teistä ovat todella olleet koko tämän ajan mukana matkassa aina sieltä alkumetreiltä lähtien, siis seitsemän vuoden ajan! Vetää tämän tytön aika sanattomaksi.

Blogi1

Knit – Gina Tricot (sponsored)

Aika paljon on ehtinyt tapahtua seitsemän vuoden aikana ja tullut jaettua teidän kanssa monia uusia elämäntilanteita aina pääsykokeisiin lukemisesta opiskeluiden aloittamiseen, vaihtovuoteen Ranskassa ja Tampereelle muuttoon. Musta on ihana ajatus, että osa teistä on kasvanut kanssani nuoresta naisen alusta aikuiseksi ja käynyt läpi monia kenties samojakin elämäntilanteita. Niin monet kerrat olen saanut teiltä vertaistukea sellaista kaivatessani ja toivottavasti pystynyt myös itse tarjoamaan sitä teille. Ennen kaikkea olette pitäneet ilmapiirin positiivisena ja tämän sellaisena hyvän mielen paikkana, mikä oli suurin tavoitteeni blogia perustaessani. Olette kultaa, kiitos kun luette! <3

Eikun kippis seitsemänvuotiaalle ja kohti tulevia vuosia – toivottavasti pysytte yhä matkassa mukana!

20 thoughts on “Seitsemän vuotta bloggaamista takana

 1. Hurjasti onnea blogisynttäreiden johdosta! Täällä ollaan oltu mukana alusta lähtien ja pysytään matkassa vieläkin, sun postaukset on aina ihanan piristävää luettavaa ja sulla on jotenkin niin hyvä ja aito asenne koko hommaan ♥︎

  1. Kiitos ihana Pinja, erityisesti kun olet ollut niin aktiivisesti mukana kaikki nämä vuodet! 💗 Arvostan sitä ihan hurjasti 😍

 2. Vau, onnea! Sun blogi on kyllä ehdottomasti yksi oma lemppareistani. Niin aito, positiivinen ja kaikin puolin ihana! :)

  1. Voi ihana, niin kauniisti sanottu! Kiitos paljon Suvi 😍 Täällä on helppo pysyä positiivisena, kun te lukijat olette vuosi toisensa jälkeen pitäneet ilmapiirin täällä niin hyvänä!

 3. Sun blogi on ihan yksi mun lemppareista<3 On ihanaa ollut seurata sun blogia jo useamman vuoden ajan! :) Toivottavasti et aio hetkeen lopettaakaan! :) Itsekin bloggaamisen aloittamisesta tulee tänä vuonna 10 vuotta!! Ihan hassua! :D

  1. Voi miten ihana kuulla, kiitos Katja! 💗 Ei tässä ole kyllä lopettaminen käynyt mielessä, joten ihan heti tuskin tulee tapahtumaan 🙊 Oho vau, 10 vuotta on kyllä ihan huikea saavutus! Oot ollut ihan edelläkävijä silloin back in the days, kun oot aloittanut noin aikaisin 😉

  1. Kiitos paljon Tanja ja KIITOS kun olet täällä aina niin aktiivinen! 😍 Joka kerta yhtä ilahduttavaa saada sinulta kommentti, arvostan sitä tosi paljon!

  1. Kiitos paljon Sini! Se on kyllä hurjan pitkä aika, ihan pitää välillä nipistää itseään että onko tässä tosiaan vierähtänyt jo noin monta vuotta 🙊

 4. Onnittelut blogisynttäreistä! :) Olen lukenut blogiasi useamman vuoden aina pääsykokeisiin lukemisesta nykypäivään asti. Blogisi on yksi suosikeistani ja jaksaa kiinnostaa vuodesta toiseen.

  1. Voi kiitos paljon Kati! Vitsit, ihan mieletöntä kuulla että olet ollut jo noin monta vuotta mukana ja mikä kunnia, että blogini kuuluu yhä suosikkeihisi 😍

 5. Onnea vielä blogisynttäreistä! En ihan ensimmäisistä julkaisuista lähtien muista seuranneeni blogiasi, mutta melko varhaisesta alusta lähtien kuitenkin! Tulee välillä palattua etsimään inspiraatiota vanhemmista asupostauksistasi..Niin mukavaa on ollut seurata esimerkiksi miten pukeutumistyylisi on muuttunut, ja aina yhä tyylikkäämpään suuntaan💅🏻 Toivottavasti saan nauttia tulevaisuudessakin suosikkiblogini julkaisuista, kiitos sulle Jonna!🤩

  1. Miten piristävä kommentti, kiitos itsellesi Kaisu! Ja erityiskiitos siitä, kun oot ollut täällä aina kommenteissa niin aktiivinen 😍 Ihana kun oot menossa mukana 💗

 6. Hei, onnittelut blogisynttäreistä!!! <3 Voin samaistua monelta osalta tähän postaukseen, koska miunkin blogitaivalta tuli juuri täyteen 7 vuotta. Huikealta tuntuu, mutta tosiaan en ole koskaan mainostanut blogiani ja olen kirjoittanut sitä vähän niinkuin itselleni "julkisena pöytälaatikkona". :D Vähän aikaa sitten jotkut ystäväni ja sukulaiseni löysivät sen Instan kautta, mutta noh, eipä tuolla taida olla väliä. Kirjoittaminen jatkuu, mikä onkin se pääsyy omalle bloggaukselle. Voi raapustaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan ylös.

  Siulla on kyllä tosi kiva blogi, vaikka vasta löysin sen! :) Jäin seuraajaksi, hihi.

  1. Kiitos paljon ja hei kuin myös – onnea seitsemän vuoden tapaileesta sinnekin! Pitkään olet kyllä onnistunut pitämään “salassa” blogin, vaikka kuten sanoit, eipä sillä ole väliä vaikka lähipiiri blogista tietääkin :) Muistan miten pidin itse alkuvaiheessa blogin useilta salassa ja vähän häpeilin, mutta pääsin siitä onneksi pois. Rohkeasti vaan, mitäpä sitä omaa intohimoa häpeämään!

   Ihana että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa seuraajaksi! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *