Parhaat hetket jaetaan yhdessä pöydässä

Kaupallinen yhteistyö: Valio & Asennemedia

Tulen tekemään koko tämän vuoden ajan yhteistyötä sekä blogin että Instagramin osalta Valion kanssa, joka on paitsi varmasti kaikkien teidän tuntema, niin myös täällä tuttu yhteistyökumppani jo aiemmista kampanjoistani. Valion tuotteet ovat yleinen näky meidän kaapissa, ja olen iloinen päästessäni tekemään pitkäaikaisempaa yhteistyötä näin ison suomalaisbrändin kanssa! Ruokajutut ovatkin olleet täällä aina tosi tykättyjä ja reseptejä toivotaan säännöllisesti, joten niitä on tänä vuonna varmasti luvassa.

Valio1 Valio3

Valion filosofiana tunnetaan ajatus #yhdessäpöydässä, jonka mukaan elämän parhaat hetket koetaan ystävien ja perheen kesken. Aihetta pohtiessani tajusin, miten iso merkitys pöydän ääressä vietetyillä yhteisillä hetkillä minulle on. Lapsena kotona syötiin aina koko perheen kanssa, ja tätä vaalin myös tänä päivänä omassa arjessani – ruuan kimppuun käydään vasta, kun molemmat ovat kotona. Ruokailu on aina kiva yhteinen hetki, kun jutellaan poikaystäväni kanssa päivän kulusta tai siirrytään joskus lautasten kanssa sohvapöydän ääreen katsomaan jotain meidän suosikkisarjaa. Sama rutiini on aina iltapalalla, joka on ehdottomasti yksi omista suosikkihetkistäni päivässä. Jos on päiviä, että näemme toisemme kunnolla ajan kanssa vasta illalla, todetaan että tehdään sitten yhdessä iltapalaa. Juuri tällaisia pieniä, mutta äärettömän tärkeitä yhteisiä arjen hetkiä kaipasin etäsuhteessa meidän asuessa eri kaupungeissa tai parhaillaan eri maissa vaihdon sekä työharjoittelun ajan. Sen jälkeen olen myös arvostanut näitä hetkiä vieläkin enemmän.

Ruokaileminen yhdessä läheisten kanssa on muutenkin minulle tärkeää ja iso osa jokapäiväistä elämääni – ruokapöydässä puhelimet pidetään poissa ja keskitytään vaan olemaan läsnä hetkessä. Käydään esimerkiksi viikottain Tampereella poikaystävän vanhempien luona syömässä tai kahvilla, sovitaan ravintolatreffejä ystävien kanssa tai pyydetään luokse iltateelle. Helsingissä ollessani käyn tietysti oman perheeni luona – ihan parasta, kun äidiltä tai vaikka siskolta tulee viesti, että jäätkö muuten syömään, täällä olisi sullekin ruokaa. En taatusti ikinä kieltäydy ruokakutsusta!

Valio2 Valio7

Rakastan myös toimia emäntänä ja järjestää ruokahetkiä meillä kotona. Nämä kuvat ovatkin viime lauantailta, kun vietettiin jälleen yhteistä hetkeä pöydän äärellä pyydettyämme kaveripariskuntaa extempore meidän luo aamupalalle. Meinattiin ensin tehdä vaan kaksin hyvä aamiainen viikonlopun kunniaksi, kunnes todettiin, että ystäviä tulee kutsuttua brunssille aivan liian harvoin. Aamiainen on kuitenkin ihana tapa viettää viikonloppuna aikaa yhdessä ja mikä parasta näin isännän ja emännän näkökulmasta, niin aamupalatarjottavat syntyvät hyvin pienellä vaivalla. Meillä oli yksinkertaisina brunssitarjottavina muun muassa täytettyjä bageleita Valio Viola -tuorejuustolla, kylmäsavulohella, avokadolla sekä rucolalla, tuoretta leipää, veriappelsiineja, Valio Luomu turkkilaista jogurttia itse tehdyllä myslillä ja marjoilla, Valio Hedelmätarha omena-mangomehua ja tietysti pannullinen kahvia. Pöydän ääressä vietettiin pitkä tovi, kun vatsojen täytyttyä keitettiin vielä santsit kahvia – kinauskupit kuten poikaystävälläni on tapana sanoa.

Tällaiset kiireettömät viikonloppuaamut ovat kyllä parhaita. Aamun jälkeen sovittiin, ettei tämä jää viimeiseksi kerraksi, vaan pidetään yhteisiä brunsseja toistekin!

Valio8

6 thoughts on “Parhaat hetket jaetaan yhdessä pöydässä

 1. Onpa ihana, kiva, jos noin helpolla tulee hyvät bagelit, täytyypä itse kokeilla 😁 ihana kattaus muutenkin, tuo astiasto on kiva, pystytkö suosittelemaan sitä, etsinnässä kivat kahvikupit.. Taitaa olla Arabian pinottava sarastus tuo pilkullinen?

  1. Kokeile ihmeessä – bagelit vaan rapeaksi uunissa tai paahtimessa, päälle maustamatonta tuorejuustoa, kylmäsavulohta, rucolaa, avokadoa ja vähän rouhaiset pippuria perään 😍 Niin hyvää!

   Pystyn ehdottomasti suosittelemaan! Teen tänä vuonna yhteistyötä myös Arabian kanssa ja nämä on saatu Instagramin puolella näkyneen yhteistyön kautta, joskin Mainio Sarastusta meillä oli jo entuudestaankin. Musta tuo kuosi on ihana, tuo vähän mielenkiintoa kattaukseen mutta on kuitenkin tosi neutraalit ☺️ Ja plussaa tosiaan pinottavuudesta, nuo kupit menee näppärästi kaapissa sisäkkäin niin säästää tilaa. Nuo valkoiset jogurttikipot taas on 24H -sarjaa ja siitä tykkään kans kovasti, just juon tälläkin hetkellä kahvia sen sarjan mukista 🙊

 2. Hei jes, kuulostaa hyvältä. Mitäs bageleita käytätte?
  Meilläkin valkoista 24h ollut 10 vuotta ja olisi kiva saada rinnalle vähän jotain muutakin..tuo voisi toimia hyvin..sulla on käynyt tuuri, että saattehdä yhteistyötä. Mahtavaa! Toivottavasti pistät arvontoja taas jossain vaiheessa..
  Laura

  1. Etsin bageleita parista eri kaupasta kissojen ja koirien kanssa, lopulta kaverit toivat tullessaan Prismasta paketin. En yhtään muista merkkiä, paketissa vaan luki Poppy Seed Bagels. Oli kyllä ihmeen huono saatavuus, kun ei meinannut millään löytyä kuin vasta isosta kaupasta!

   Valkoinen 24H ja tämä Mainio Sarastushan menisi tosi hyvin yhdessäkin, jos haluaa just hieman vaihtelua. Olen kyllä onnellinen kaikista ihanista yhteistyökumppaneistani, kiva että pääsee nyt tekemään pidempiaikaisempiakin juttuja monien kanssa :) Ja hei laitoin arvontatoiveen heti eteenpäin, josko saataisiin vaikka juuri Arabian kanssa jokin arvonta Instagramin puolelle!

  1. Olisipa tällainen breku edessä tänäkin viikonloppuna 😍 Lasit on itse asiassa poikaystävän lahjaksi saamat Nachtmannin viskilasit! Googlasin ja ainakin Stocka näytti myyvän merkkiä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *