Outfit With Them White Boots

Helmikuun viimeinen viikonloppu kului tekemättä mitään sen erityisempää. Perjantaina vietin rentoa iltaa ystävän kanssa – katsottiin Sohvaperunoita ja tilattiin pitsaa, muuten taas oltiin poikaystävän kanssa lähinnä vaan kotona. Ulkoiltiin Telman kanssa, tehtiin iso satsi lohikeittoa ja katsottiin useampi jakso Mad Meniä (johon jäin yllättäen koukkuun ensin vaan katseltuani sivusilmällä vierellä) ja eilen tietysti Selviytyjiä. Eilen alkoi jo vähän turhauttaa tällainen löhöilyviikonloppu, mutta toisaalta kiireisen viikon jälkeen teki ehkä ihan hyvääkin vaan olla ja möllöttää. Ensi viikonloppuna taas saan Helsinki-tyttöjä tänne Tampereelle kylään, joten sitten onkin tiedossa vähän enemmän menoa ja meininkiä!

Tässä näette vielä nämä viime viikolla esittelemäni valkoiset nilkkurit asun kera. Pallokuosista, vaaleista farkuista ja valkoisista nilkkureista tuli heti niin keväinen fiilis! Kuvauslokaatiota näihin kuviin etsiessä tosin turhautti, kun kaikkialla on tällä hetkellä jotenkin niin ruman näköistä lumikasoineen ja hiekoituksineen päivineen. Toisaalta, tämä on vallitseva näky ainakin täällä päin Suomea tällä hetkellä, joten mitäpä sitä kaunistelemaan :D En millään malttaisi odottaa kuivia katuja, mutta johan tässä ollaan pian jo maaliskuussa!

Valkoiset2 Valkoiset5 Valkoiset3 Valkoiset4 Valkoiset1

Coat / &Other Stories
blouse / Gina Tricot
jeans / Gina Tricot
bag / Saint Laurent
boots / Vamsko (sponsored)

Photos: Mari / Edit by me

2 thoughts on “Outfit With Them White Boots

  1. Nätti tuo sun takki! Ihanaa, kun valon määrä ja nurkan takana oleva kevät mahdollistavat vaaleiden farkkujen käytön taas tauon jälkeen. 8) Tuntuu jotenkin “väärältä” käyttää niitä talvella ja mustat pillifarkut alkavat jo kyllästyttää. :-D

    MadMen on muuten huippu sarja, ja itsekin viime vuonna yllätyin jäädessäni siihen koukkuun. Suosittelen katsomaan kaikki kaudet. :-D

    1. Kiitos Kaisa, tätä takkia onkin tullut pidettyä koko talvi! Ja vaaleat farkut näyttää kyllä niin freesiltä talven jälkeen 😍

      Se on ollut kieltämättä tosi hyvä sarja! Tässä mennään itse asiassa vissiin jo kuudennessa kaudessa, hyppäsin mukaan vähän jäljessä kun tosiaan en aluksi ollut yhtään kiinnostunut, mutta lopulta huomasinkin jääneeni koukkuun 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *