Oodi ripsivärille

Nyt seuraa kuulkaa ylistyssanoja ripsivärille! Sain vastikään testiin L’Oréalin uuden Unlimited -ripsivärin vedenkestävän version, joka on juuri niin hyvä kuin osasin odottaakin. Tykkäsin jo tavallisesta Unlimitedista, mutta kuullessani syksyllä, että tästä tulee myös waterproof -versio, odotin uutukaista kuin kuuta nousevaa. Vedenkestävä kun pitää taivutukset aina vesiliukoista ripsiväriä paremmin, mikä on etenkin tällaiselle suora- ja lyhytripsiselle plussaa.

Loreal1

Unlimited Waterproof tuo ripsiin hyvin näyttävyyttä ja pitää ripset ojossa koko päivän. Tämä ei ole ihan yhtä stydi pitämään taivutuksia tai pidentämään kuin jokin muu vedenkestävä ripsiväri, mutta tässä on kuitenkin eräs toinen ominaisuus, jota arvostan vieläkin enemmän. Parasta tässä on nimittäin se, että ripsiväri lähtee pois lämpimällä vedellä, mikä helpottaa meikinpesussa huomattavasti. Lisäksi juuri tämän vuoksi ripsiväri ei myöskään tahraa kulmaluuta päivän mittaan, mikä on minulla ongelmana ihan jokaisen ripsarin kanssa. Se on niin raivostuttavaa, etenkin kun sitä ei itse huomaa kuin peiliin katsoessa, ja monesti olenkin kulkenut maskarat kulmissa autuaan tietämättömänä. Tämä ei kuitenkaan tahraa ei sitten millään, testattu jo treenatessakin! Halleluja.

Loreal2 Loreal3

Olen yleensä aika huithapeli vaihtamaan ripsiväriä enkä osaa pysyä vaan yhdessä, mutta veikkaan, että Unlimitedista en tule kyllä ihan heti luopumaan! Ostin juuri myös uuden purtilon viime keväänä käyttämääni ja toimivaksi todettua ripsiseerumia, niin saa ripsiin toivottavasti taas hieman lisäpituutta.

2 thoughts on “Oodi ripsivärille

  1. Ostin itse tämän kokeiluun (vielä en ole avannut), kun hinta oli Saksan Munchenin kentän peruskaupassa 13 euroa. Täällä samasta saa maksaa Hki-Vantaan kentällä 24 euroa. Pieniä hintaeroja ;)
    Kiva, jos olet tykännyt! Toivottavasti minäkin aikanaan (pitää ensin vanhat kuluttaa pois).

    1. Oho, onpas iso hintaero! Toivottavasti tykkäät, omille ripsilleni tämä ainakin toimii tosi hyvin 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *