MY DAY -VLOGI HELSINGISSÄ

Vihdoin olen back in business videoiden kanssa! Olenkin saanut viime aikoina viestejä, että teenkö vielä YouTubeen videoita – ehdottomasti teen, mutta tässä vaan tuli pidettyä pieni paussi. Nyt vuoden ensimmäinen video on kuitenkin täällä! Kuuntelin toiveitanne ja kuvasin tällä viikolla my day -pätkää Helsingissä, nämä vlogit kun ovat olleet super toivottuja. Aikaisemmat my day -vlogit ovat kuitenkin olleet ihan sellaista perusarkea Tampereella, joten ajattelin, että voisin vaihteeksi kuvata työmenojani Helsingissä. Yhdistin tähän kaksi päivää ja olin muun muassa meikkivoidekampanjan kuvauksissa, palaveerasin ja kävin katsomassa kevään mallistoja.

Toivottavasti tykkäätte tästä, olisi ihana jos jättäisitte taas palautetta videosta! <3 Huomaan muuten miten olin vähän ujo piimä Helsingissä kaduilla vlogatessa, kun olen kuvannut niin vähän videoita julkisilla paikoilla reissuja lukuun ottamatta, mutta eipä sitä ikinä opi, jos ei harjoittele. Tästä on siis hyvä startata tämä vuosi videoiden osalta! Kuten aina toiveita saa mielellään laittaa jatkoa ajatellen :)

6 thoughts on “MY DAY -VLOGI HELSINGISSÄ

 1. Kivoja videoita arjesta! Tunnut töiden puolesta viettävän paljon aikaa Helsingissä, mielenkiinnosta siis kysyn, että yövytkö perheesi luona silloin? Olen siis käsittänyt, että pidätte vain yhtä asuntoa tällä hetkellä :)

  1. Kiitos Miia, kiva jos tykkäsit! :) Täytyy tehdä näitä my day -videoita useamminkin, kun näistä aina niin kovasti tykätään. Töiden puolesta tosiaan olen Helsingissä lähes viikoittain ja toistaiseksi meillä on vielä Helsingin asunto.

 2. Kiitos, oli taas niin hyvä video! Näin jo päivällä, että tää oli tullu, mutta ”säästin” sen iltaan ja odotin koko päivän, et koska pääsen rauhassa kattomaan sen. :D

  1. Voi vitsi miten ihana kuulla 😍 Kiitos paljon Anne, oon niin iloinen saadessani teiltä näistä palautetta!

 3. Kiva seurata toisten arkea näin videollakin :) Hei mitä meikkipohjaa/-voidetta käytät? ihosi on niin nätin näköinen :)

  1. Huippua jos tykkäsit! Tuossa ekan päivän osuudessa mulla on kuvauksissa tuota Lancômen uutta Teint Idole Ultra Wear Nudea, josta tulen täällä blogissa vielä kertomaan pian tarkemmin kun teen Lancômen kanssa yhteistyön, tokana päivänä taas “tavallista ” Teint Idole Ultra Wearia (lisäksi pikkuisen miksattuna YSL:n All-in-one Glow Foundationia), joka on hieman peittävämpi kuin tuo Nude versio :)

   Kiitos kaunis kehusta, ihoni on ollut kyllä koko talven niin kenkku, kun on todella kuiva kaikista voiteista ja seerumeista huolimatta! Nyt onneksi kovien pakkasten jälkeen alkaa pikkuisen helpottamaan pahimman kuivuusden suhteen.

   Ihanaa alkanutta viikkoa, Jossu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *