Kuusi kuvaa tältä päivältä

Keskiviikko1

Vähän reaaliaikaisia kuulumisia taas tältä päivältä! Vietin tänään pitkästä aikaa kunnon opiskelupäivää, en nimittäin muista koska olisin edellisen kerran istunut kirjaston penkillä. Luultavasti Vaasassa asuessani, vaikka kuinka vannoin jo Tampereelle muuttaessani, että voin sitten käydä täällä kirjastolla tekemässä kouluhommia. Puolitoista vuotta myöhemmin vihdoin raahauduin kirjastoon, haha. Tänään olin kuitenkin sopinut aamuksi kirjastotreffit ystäväni kanssa – helpottaa huomattavasti kotoa lähtöä, kun on tehnyt tärskyt toisen kanssa!

Ja kannatti tosiaan poistua kotoa muualle työskentelemään, sillä sain tosi hyvin kirjoitettua tänään gradua. Olen hieman junnannut paikoillaan, kun pitäisi yhdistää puhtaaksi kirjoitettuja haastatteluja teoriaan, mutta vihdoin tänään löysin jonkinlaisen punaisen langan ja sain tekstiä syntymään. Täytyy pitää kirjastopäiviä toistekin!

Keskiviikko2

Parasta kaverin kanssa vietetyissä opiskelupäivissä on myös yhteiset lounaat. Oltiin keskustassa kirjastossa, joten käytiin lounastamassa Bistro Venlassa. Oon himoinnut uuniperunoita pitkään!

Keskiviikko3

Aamulla kirjastolle kävellessäni oli ihan sininen kirkas taivas ja aurinko teki nousuaan, mutta päivän aikana pilvet olivatkin ilmestyneet taivaalle. Buuu! Lumisilla kaduilla rämpiessäni en voinut olla manaamatta, että nyt saisi tämä talvi taas jo riittää.

Keskiviikko4

Parasta helmikuussa – laskiaispullakausi! Kysyin eilen Instagramissa tamperelaisilta seuraajiltani, että mistä täältä saisi parhaat pullat, ja Tallipihan kahvila sai eniten ääniä. Suunnattiinkin opiskelujen jälkeen sinne iltapäiväkahville ja pulla oli kyllä kehujensa arvoinen.

Kotona minua odotti aina yhtä iloinen vastaanotto tämän karvaisen kaverin ansiosta ja lähdettiin lenkille, ihana kun Telma on aina niin innoissaan! Nyt sain postauksen valmiiksi ja poikaystäväkin tuli sopivasti juuri kotiin, joten ruvetaan tekemään ruokaa ja lähdetään salille. Kivaa iltaa teillekin sinne ruudun toiselle puolen! :)

6 thoughts on “Kuusi kuvaa tältä päivältä

 1. Ois super mielenkiintosta tietää, että uskotko jeesukseen ja jumalaan? Vai oletko ateisti ja mielestäsi elämälläsi ei ole tarkoitusta? Kiehtoo tietää, sillä olet myös erittäin kunnianhimoinen opintojen menestymisen suhteen. Ja tämä liittyi asiaan siksi, koska minua toisiaan turhauttaa, kuinka ihmiset vaeltavat maailmassa vailla päämäärää ja turvaa iankaikkisuudesta.. Itse siis uskon jumalaan :)

  1. Moikka Lovisa! Kuulun kyllä kirkkoon, mutta sen enempää en koe tarpeelliseksi avata asiaa täällä blogissa :) Toivottavasti ymmärrät!

 2. Supekiva tämmöinen postaus!😍 Tykkään niin paljon arkisista jutuista. Ehdottomasti lisää!
  Ja nam, mitkä pullat! Pakko saada itsekin!

  1. Vitsi miten kiva kuulla, kiitos ihana! Näistä on kovasti tykätty, niin oon yrittänytkin tehdä tällaisia nyt useammin 😍

   Sitten viikonloppuna pullalle, nam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *