Kevään tuntua

Viime viikkoina olen julkaissut tavallista vähemmän asukuvia, sillä tässä vaiheessa talvea alkaa olla inspiraatio aika vähissä. Tuntuu ettei mikään talviasu enää oikein nappaa ja paksut kerrokset alkavat kyllästyttämään – puhumattakaan siitä, että on aina ihan syväjäässä ulkona kuvaamisen jälkeen, sisäkuvauspaikat taas ovat kortilla ainakin täällä Tampereella. Tämänkin postauksen kuvia ottaessa oli sormet ja varpaat aivan jäässä pakkasesta, hrrh! Eilen kuitenkin huomasin, miten keväisten lämpötilojen ja auringonpaisteen myötä inspiraatio nosti pitkästä aikaa päätään. Vitsi että tuntui virkistävältä pukea pikkuisen kevyempää takkia ylle (ja tuntea varpaansa kuvatessa, haha)! Kyllä se kevät sieltä vielä tulee.

Tänäänkin sai herätä ihanaan auringonpaisteeseen, joten viikonloppu lähti käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt kirjoittelen tätä postausta aamukahvin äärellä ja kohta lähdetään ulos aurinkoon kävelylle koiran kanssa. Huomenna tulee muuten pitkästä aikaa uusi video, nimittäin Helsingissä aiemmin tällä viikolla kuvaamani my day -vlogi! Huomiseen ja aurinkoista lauantaita :)

Farkutasu1 Farkutasu3 Farkutasu2 Asutakki1 Farkutasu4

Coat / Zara
cashmere knit / Esprit (sponsored)
jeans / Gina Tricot
boots / Billi Bi
bag / Gucci

Photos: Mari / Edit by me

5 thoughts on “Kevään tuntua

 1. Kirjoitin saman kommentin Saraticklen ilmastoahdistus -postaukseen. Kiinnostaisko sua toteuttaa tällainen postaus? “Mulle tuli mieleen postausidea / haaste aiheen tiimoilta. Voisitko tehdä postauksen kirppikseltä ostetusta trendikkäästä tai klassisesta asukokonaisuudesta, tai vaikka inspiraatiosta kodin kevätsisustukseen? Itse olen huomannut, että monet muotiasiat kiertää uudelleen muotiin – ja kirppareilta löytää myös tosi ajankohtaisia tuotteita! Itse tykkään itsepalvelukirppareiden lisäksi Fidasta ja Pelastusarmeijasta sekä spr kontista. Haasteen vois toteuttaa vaikka yhteistyönä/hyväntekeväisyytenä, jonkun ketjun kanssa ja saada näin näkyvyyttä kierrättämiselle. Suomessa on ihan v-a-l-ta-va-s-t-i vaatetta ja tavaraa kierrossa tarjolla…. Miksi ostaa aina uutta jos vanha voi ajaa saman asian? =)” Mun top3 parhaat kirpparilöydöt: Balmuirin kasmir pipo 1euro (ovh109e), Arelan pitkä kasmir neuletakki 4,5e(ovh jopa500e), Leviksen 501 vintageshortsit 1,5e! Jonna,se sun postaus vaatteiden iästä oli myös kiva! Hyvää kevättä!

  1. Moikka Mari, kiitos paljon kommentista ja ideasta! Mä tunnustan olevani tosi huono kiertelemään kirppiksiä vaatteiden osalta, mutta kadehdin aina muiden huikeita löytöjä (kuten sun, ihan mielettömiä!). Kotiin taas ollaan ostettu useita erityisesti huonekaluja käytettynä ja tulee aina hyvä mieli jos voi tarjota jollekin jutulle kodin täysin uuden ostamisen sijaan. Haluaisinkin nimenomaan haastaa itseni myös vaatteissa! Sun inspiroimana olisi kiva toteuttaa joku kerta kunnon kirpparikierros Helsingissä :)

   1. Lähetin hieman liian aikaisin, piti vielä kiittää – mahtavaa että tykkäsit kestotyylihaasteesta! Täytyy nostaa tällaisia juttuja blogissa useamminkin. Kuin myös ihanaa kevättä :)

    1. Tulikohan tää kommentti perille… Eli joo, mä mietinkin että onkohan idea yhtään sun tyylinen! Mut rohkaisen joskus kokeilemaan kirppiksiä vaatteidenkin osalta! Vaatii kyllä hiukan aikaa, ja oikeanlaisen etsimismoodin ;D. Helsingissä on joo hyviä paikkoja, mut selvästi arvokkaampaa hinnoiltaan, ainakin keskustan alueella. Olen asunut myös Tampereella, ja sieltäkin löytyy kivoja kirppareita – Radio, Bonus, Fida Kuninkaankadulla ja Tammelassa, SPR Lielahdessa jne. Ja todellakin, sulla on ollut ihania löytöjä sisustukseen! Viimeisimpänä se upea musta lipasto, wau. <3

     1. Kirppistely vaatii kyllä tuuria ja malttia, mikä ei ole tällaiselle malttamattomalle heti nyt -luonteelle se paras yhdistelmä 😅 Mutta ihan kuin antiikkilöydöissäkin, tuntuvat ne sitten kahta paremmalta kun löytää viimein etsimänsä! Hei mahtavaa, kiitos kirpparivinkeistä tänne Tampereenkin suunnalle! Otan siis kirppishaasteen vastaan :)

      Kiitos muuten vielä, että kirjoitit kommenttisi näin hyvässä ja inspiroivassa hengessä! Näissä aihepiireissä liikkuessa kun saatetaan joskus herkästi lähteä sellaiselle syyllistävälle linjalle, vaikka just tällaista positiivista ja kannustavaa meininkiä kaivataan 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *