Home Snapshots

Ihanaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen! Mikä mieletön keli saatiin taas viikonlopuksi. Aurinko paistaa niin kauniisti ikkunoista, että innostuin tarttumaan kameraan ja nappaamaan pitkästä aikaa muutamia kuvia kotona. Jos ihmettelette tätä yhden kuvakulman taktiikkaa, niin kuvista piti taktisesti rajata yksi sohvalla torkkuva mies ja lattialla kumikalkkunan kanssa riehuva koira.

Täällä nyt ei ole sinänsä mikään muuttunut sitten edellisen kerran, paitsi että tuo perintölepakkotuoli on siirtynyt tuohon pariovien viereen. Nurkka näytti joulukuusen jälkeen taas niin tyhjältä, mutta tuo lepakkotuoli sopiikin tuohon itse asiassa kivasti! Sohvapöytää koristava kukkakimppu on muuten yhä se sama yli kuukauden vanha ja jo jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta en raaski heittää sitä pois. Se tosin näyttää ihmeen kauniilta näin kuivahtaneeltakin, joten olkoot edelleen siinä ilahduttamassa. Yksi sisustushaaveistani on pitkään ollut iso pyöreä peili, jota olen hieman kaavaillut tuohon pariovien vasemmalle puolelle tarjoiluvaunun ja wieniläistuolin yläpuolelle. Mitä sanotte, voisiko siihen sopia sellainen, vai meneekö liian täyden näköiseksi?

Koti2 Koti1

Ostin muuten tuon A Man & His Watch -kellokirjan poikaystävälleni joululahjaksi, sillä tiesin hänen kellofriikkinä toivoneen tätä. Saattoi olla oma lehmä ojassa, kun kirjan googlattuani huomasin sen olevan bonuksena erittäin tyylikkään näköinen myös esillä pidettäväksi ;) Win win – tässä siis hyvä lahjaidea miehelle!

Koti3

Kohta siirryn läppäriltä lounaan tekoon ja sitten ehkä ulos aurinkoon kävelemään. Tuolla on vaan niin hitsin liukasta, että pitäisi olla jotkut ice bugit jalassa, että pysyisi pystyssä! Ihanaa viikonlopun jatkoa teille :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *