8 x Viikonlopun parhaat

– Katsottiin vihdoin elokuva Wonder, jota ystäväni oli kehoittanut katsomaan jo viikkoja. Aivan ihana leffa, jota ei voinut katsoa ilman että silmäkulmat kostuivat. Wonder kertoo 10-vuotiaasta pojasta, jonka kasvot ovat epämuodostuneet ja joka joutuu kohtaamaan paljon suvaitsemattomuutta aloittaessaan koulun. Löytyy ainakin Viaplaysta, suosittelen!

– Extempore järjestetty brunssi, kun pyydettiin kaveripariskunta lauantaina meidän luo aamupalalle.

Talvi1

– Käynti Zarassa, kun huomasin alekenkien joukossa luultavasti juuri minun aiemmin palauttamani saapasparin juuri omassa koossani. 130€ tuntui silloin vähän turhan kalliilta, joten päädyin lopulta palauttamaan netistä tilaamani saappaat liikkeeseen, mutta nyt kuukausi pari myöhemmin ne löytyivät 40€:n hintalapulla ja lähtivät uudelleen mukaani. Tämä oli meant to be!

– Perjantainen salin ja saunavuoron yhdistelmä, treenin ja saunan jälkeen oli ihanan raukea fiilis. Taloyhtiön saunavuoro on kyllä niin kiva viikottainen rutiini ja siitä saa aina hyvän startin viikonlopulle.

– Kaikki eilen saamani mieletön palaute koskien yhteistyötäni Euroopan komission kanssa. Olen niiin onnellinen, miten hyvin yhteistyö otettiin vastaan – tämä on epäilemättä yksi urani upeimmista jutuista ja arvostan sitä, miten messissä tekin olette tässä!

Talvi1

– Käytiin lauantaina kaverin juhlissa ja olipa hauskaa käydä pitkästä aikaa ulkona. Sitä tuntee itsensä välillä niin mummoksi, kun en edes muistanut koska olisin viimeksi käynyt baarissa. Hipsittiin kyllä ajoissa kotiin, mistä sai olla aamulla kiitollinen pitkien yöunien myötä.

– Sunnuntaiset noutointialaiset – Tampereen Nanda Deviin iskee himo aina tasaisin väliajoin. Onneksi ruokaa jäi vähän tällekin päivälle lounaalle!

– Uusi kausi Selviytyjät Suomi -ohjelmaa, jes! Olen odottanut tätä edellisen loputtua kuin kuuta nousevaa, toivottavasti tästä kaudesta tulee yhtä koukuttava.

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu – ihanaa maanantaita!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *