Vuoden 2018 suosituimpia postauksia

Veikkaan että monella tulee kaiken maailman vuosikoosteet kohta jo korvista, mutta tämä olkoon viimeinen vuotta 2018 koskeva postaus! Vai haluaisitteko vielä nähdä jonkunlaisen koosteen viime vuoden asuista, tai vaikka lemppariasuni joka kuukaudelta? Aikaisempina vuosina ne ovat olleet tosi tykättyjä, joten toki voin sellaisen vielä tehdä jos haluatte :) Olen kuitenkin perinteisesti tehnyt näin vuoden päätteeksi katsauksen blogin suosituimpiin postauksiin, joten kurkataan miltä viime vuoden luetuimmat postaukset näyttivät!

Nordea_uusi2

Miten aloittaa säästäminen ja sijoittaminen? / lokakuu

Enpä olisi osannut odottaa, että tämä Nordean syksyinen yhteistyöpostaus säästämisestä ja sijoittamisesta olisi yltänyt ykkössijalle! Postauksen tekeminen muuten jännitti itseäni kovasti, sillä puhutaan aiheesta josta ei ole itselläni niin paljoa tietoa ja aikataulukin oli suhteellisen tiukka, mutta pieni paine teki näköjään hyvää. Muistan vieläkin, miten iloiseksi tulin saadessani palautetta postauksesta asiakkaalta – etenkin tällaisissa vähän haastavemmissa keisseissä se tuntuu aivan erityisen hyvältä. Epämukavuusalueelle hyppääminen kannattaa!

Parisuhde1

14 x minä ja poikaystäväni / joulukuu

Tämä joulukuinen parisuhdepostaus ylsikin hetkessä koko vuoden luetuimpien joukkoon! Postauksen kiinnostavuuden huomasin jo Instagraminkin myötä, sillä Insta Storyn swaippausta klikattiin ihan hurja määrä normaaliin verrattuna. Itsekin kyllä tykkään lukea parisuhteeseen liittyviä postauksia muiden blogeista. Olen muuten yrittänyt houkutella poikaystävääni paljon toivottuun boyfriend tag -videoon, mutta vielä täytyy hieman lämmitellä häntä :D Myös jotain yhteisiä tyyliin liittyviä postauksia olisi hauska tehdä, mutta kuten sanottua, täytyy keksiä joku hyvä lahjontakeino, hehe.

Trends1

Tämän hetken trendit, jotka eivät iske / helmikuu

Toteutin alkuvuodesta jälleen postauksen inhokkitrendeistäni ja edellisiä vuosia mukaillen tämä oli tosi suosittu, niin sivunäyttöjen kuin kommenttimäärienkin perusteella. Oli hauska muuten palata tähän ja huomata, että kutakuinkin kaikki tässä mainituista kuuluvat yhä inhokkilistalleni. Ainoastaan valkoisia bootseja voisin harkita, mutta daddy sneakereita, vyöälaukkuja tai nopeita laseja tuskin nähdään ylläni tänäkään vuonna. Täytyy tehdä tänä vuonna taas päivitetty versio, kun tulee uusia trendi-inhokkeja mieleen.

Vintage2

Second hand -suosikit sisustuksessa / maaliskuu

Maaliskuussa kirjoitin kodin antiikkisuosikeistani ja kerroin hieman tarinaa näiden löytöjen taustalla. Yksi tuore antiikkihankintakin on itse asiassa esittelemättä, joten uutta sisustuspostausta pian tiedossa!

Tampere1

Parasta kesätekemistä Tampereella? / toukokuu

Kesän kynnyksellä käännyin teidän puoleen ja tiedustelin tamperelaisilta lukijoiltani vinkkejä kesätekemiseen kaupungissa. Tähän tuli ihan huikea määrä vastauksia ja oli mahtava saada ideoita kesäpäivien tai -iltojen viettoon. Palaan postauksen kommenttiboksiin varmasti taas ensi kesänä!

Sitruuna_rapupasta2

9 x arkiruokaresepti / toukokuu

Tämä arkiruokapostaus osoittautui tosi suosituksi! Kokosin yhteen postaukseen yhdeksän arkiruokareseptiä vanhoista arkistoistani – jos siis kaipaat ideoita arkikokkailuun, niin klikkaa postaus auki. Alkoipa muuten tehdä mieli sitruunapastaa tuota yllä olevaa kuvaa tuijotettuani.

Fail5

Failed Outfit Photos / elokuu

“Kun esiintyy kuvissa kutakuinkin viikottain, tallentuu muistikortille väisttämättä niitä epäonnistuneitakin otoksia. Ainakin meikäläisestä, en nimittäin ole mikään How I Met Your Mother -sarjan Barney, josta ei saisi yhtäkään huonoa valokuvaa.” Tämä epäonnistuneiden asukuvien postaus saa mut edelleen nauramaan, varsinkin yllä oleva kuva. Pitää varmaan tehdä joskus taas päivitetty versio tästä, sillä uusia farssikuvia on todellakin tallessa :D Varmaan jokaiselta kuvauskerralta omansa.

Sokos2

Kevätmuotia – vihdoin ja viimein! / huhtikuu

Suosittujen postausten joukkoon ylsi myös tämä Sokoksen keväinen yhteistyöpostaus. Kampanjan aikataulu oli muuten sen verran aikainen ja materiaalitkin tuli toimittaa etukäteen asiakkaalle, että meillä oli Marin kanssa pienoisia haasteita kuvata asuja maaliskuun lopussa. Saimme tehdä töitä löytääksemme esimerkiksi miljöitä, joissa ei näy lunta tennarikuvien taustalla tai sisäpaikkaa, jossa kuvata mekkoa paljain säärin. Muistan miten ulkona oli tuolloin kunnon pakkaspäivä ja palelimme nenät punaisina ulkona kuvatessamme, huh! Tämä oli kuitenkin hurjan kiva kamppis toteuttaa.

6 thoughts on “Vuoden 2018 suosituimpia postauksia

 1. Hei :) pakko kysyä, kuinka muokkaat sun Insta kuvia, ne on aivan ihania? =) Kiitos <3

  1. Moikka! Voi kiitos, ihana kuulla että kuvat iskee :) Muokkaan kameralla otetut Photoshopilla VSCO:n ostettuja presettejä käyttäen, usein viimeistelen vielä Instaan menevät puhelimella Tezza -appin filttereillä. Jos taas on puhelinkuva, niin muokkaan joko pelkällä Tezzalla tai VSCO:n appilla.

 2. Hei joo vaikka tuleekin viime vuoden koosteet (varsinkin instassa) korvista ulos, niin viime vuoden asukooste olisi kyllä kiva! 😊 noita asukoosteita on muuten hauska katsella, miten paljon sun tyyli on muuttunut! 😊

  En tiiä olisiko ihan tyhmä idea sun blogiin, mutta saijis-blogissa oli hauska postaussarja kerran kuussa asuista siltä kuulta koko blogihistorian ajalta, missä sitten kertoo ja miettii että mitä ei enää pistäisi päälle ja mikä sitten taas edelleen toimii jne 🤔

  1. Mullakin loppui jostain syystä mielenkiinto Instagramin vuosikoosteisiin, enkä tänä vuonna tehnyt omaa, kun ei jaksanut katsoa muidenkaan 🙈 Asukooste voisi kyllä olla kiva tehdä, viime vuonna se oli tosi tykätty! Ja hei hauska idea, googlasin tuon Saijiksen postaussarjan. Pistän tuon korvan taakse, olisi hauska palata vanhoihin asuarkistoihin ja katsoa miten oma tyyli on vuosien saatossa muuttunut. Kiitos siis tästä! ☺️

 3. Moi!
  Multa oli jäänyt väliin tuo säästäminen & sijoittaminen postaus, mutta lukaisin ja oli tosi kiinnostava :) Olisi kiva lukea jatkoa aiheesta! Ihanaa uutta vuotta <3

  1. Moikka Nella! Hei onpa kiva kuulla, että lukaisit postauksen näin jälkijunassa ja mukava kun jätit vielä kommentinkin. Kiitos paljon palautteesta (sekä jatkoehdotuksesta) ja kuin myös ihanaa uutta vuotta 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *