Piristävä veriappelsiinismoothie

Moni teistä on kommentoinut kaipaavansa smoothiereseptejä, esimerkiksi taannoiseen Mitä syön päivässä -videoon sain paljon toiveita nimenomaan smoothiepostauksista. Meillä tehdään smoothieita lähes päivittäin tai ainakin useamman kerran viikossa, joten itsekin kaipaan niihin hyväksi havaittuihin yhdistelmiin välillä vähän vaihtelua. Tänään laitankin sunnuntain kunniaksi jakoon oman tämän hetken lempparini – veriappelsiinismoothien, joka on täydellinen piristys talvipäiviin!

Rakastan appelsiineja ja syön niitä näin sesonkiaikaan monta päivässä, ne ovat paras lääke iltapäivällä iskevään makeannälkään. Nyt sesongissa ovat myös hieman makeammat veriappelsiinit, joista tykkään paitsi mehukkaan maun myös niiden pienen koon myötä. Miellän jostain syystä isot appelsiinit aina sellaisiksi kuivakoiksi, minkä vuoksi valikoinkin yleensä kaupasta ne pienemmät yksilöt :D Ensimmäistä kertaa kokeilin appelsiineja smoothiessa, enkä tiennyt yhtään toimiiko mielessäni ollut resepti vai ei, mutta voi pojat että toimikin! Veriappelsiinien, mansikoiden ja inkiväärin yhdistelmä on ihan taivaallinen, eikä appelsiinien korkea vitamiinipitoisuus suinkaan ole haitaksi tähän aikaan vuodesta. Toivottavasti tämä maistuu teillekin!

Veriappelsiinismoothie

Veriappelsiini -smoothie (yhdelle)

2 veriappelsiinia
pakastemansikoita
1/2 tai kokonainen banaani
tuoretta inkivääriä (peukalonpään kokoinen pala)

manteli- tai soijamaitoa

Smoothie1

5 thoughts on “Piristävä veriappelsiinismoothie

    1. Eikun testaamaan vaan! 😍 Nyt tekisi kyllä niin paljon mieli tätä, mutta vitsi kun ei ole inkivääriä kaapissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *