Tyyli-inspiraatiota keskiviikkoon

En ole pitkään aikaan tehnyt mitään inspiskollaaseja, mutta näitä aina välillä toivotaan, joten innostuin keräämään muutamia suosikkejani yhteen. Näistä inspiroituu kyllä aina samalla itsekin – etenkin värien näkeminen tuntuu jotenkin todella innostavalta nyt kaiken valkoisen, harmaan ja ruskeiden sävyjen keskellä! Pitäisi ehdottomasti kaivaa useammin jotain värikästä ylle sieltä omastakin kaapista. Kaksi tämän hetken väri-ihastustani ovat syksyltä jatkava hehkuva ruosteenpunainen sekä pastellinen vaaleansininen, joka kiehtoo erityisesti neuleissa.

Yksi kevään kuoseista on ehdottomasti käärmeennahka, johon en ole niin vahvasti vielä iskenyt silmiäni, mutta tuo hameen, valkoisen neuleen ja mustien bootsien yhdistelmä näytti netin stailauskuvissa tosi hyvältä. Myös neuletakit ovat tehneet paluun ja erityisen paljon näkee hieman cropattuja, napitettuja malleja. Yksi vaate mitä omaan kaappiini on ostoslistalla on oversized -mallinen valkoinen rento kauluspaita, joka näyttäisi niin freesiltä ihan vaan farkkujen kanssa. Korviin roikkuvat, kultaiset korvakorut ja halutessaan voi hiuksiin laittaa vielä jonkin suloisen hiusasusteen – tuo Glitterin pilkullinen hiusdonitsi on super söpö!

Inspis2

*1.Korvakorut, 2. bleiseri, 3. neule, 4. kaulakoru, 5. scrunchie – Glitter, 6. nilkkurit,
7. pooloneule, 8. hame, 9. farkut, 10. kynsilakka – essie, 11. neuletakki, 12. pusero, 13. laukku – Zara*

*linkit mainoslinkkejä / adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *