Tehoton maanantai

Tänään on ollut jotenkin tosi tehoton maanantai. Olen kyllä lorvinut koneen ääressä koko päivän, mutta yhden postauksen kirjoittamista ja muutamia sähköposteja lukuun ottamatta en ole saanut juuri mitään konkreettisesti aikaiseksi. Tiskitkin lojuvat yhä keittiötasolla ja sänkykin on petaamatta, vaikka kello on tätä kirjoittaessani jo viisi. Ulkona on tuiskunnut koko päivän ja korkea pakkanen tuntuu luissa ja ytimissä täällä sisälläkin (kiitos vanhojen ikkunoiden), joten tekisi mieli vaan käpertyä koiran kanssa viltin alle. Noh, onneksi tämä on yksi maanantai muiden joukossa – huomenna voi sitten taas aloittaa päivän paremmalla energialla!

Viikonloppu Helsingissä sen sijaan oli super kiva ja inspiroiva. Perjantaina vietettiin Asennemedian 4-vuotissynttäreitä, joilla kilisteltiin jälleen yhdelle yhteiselle vuodelle vaikuttajaverkostossa, vietettiin iltaa ihanien kollegojen kanssa ja kuultiin kiinnostavia puhujia. Muun muassa virtuaalitodellisuus oli yksi illan aiheista, ja siitä tekisi mieli kirjoittaa oma postauksensakin, sillä etenkin virtuaalivaikuttajuus herättää ajatuksia. Sain samalla vuosittaisten Asenneawardsien myötä Vuoden Asenne -palkinnon kiitoksena muun muassa positiivisuudesta, luottamuksesta ja täsmällisyydestä – miten paljon voimaa tällainen pienikin tunnustus antaa! Lauantaina kävin vielä ystäväni synttäri-illallisella, kunnes palasin myöhäisillan junalla takaisin Tampereelle.

Ja mikä parasta, sain viikonloppuna myös boostin kirjoittaa gradua ja rustailin tekstiä näppäimistö sauhuten vielä lauantai-iltana yhdeltätoista junassa istuessani. Kun inspis iskee, niin silloinhan sitten kirjoitetaan! Sivuja silmäillessä on lohdullista todeta, että gradu on jo aika hyvällä mallilla, eikä ole paljoa enää jäljellä. Mielessäni on yksi henkinen päivämäärä deadlinelle, johon yritän tähdätä, mutta katsotaan miten käy!

Sellaisia höpöttelyjä tähän maanantaihin, toivottavasti teillä on ollut vähän energisempi päivä. Nyt menen petaamaan sen sängyn (parempi myöhään kuin ei milloinkaan) ja siivoamaan tiskit pöydältä. Ihanaa alkanutta viikkoa!

Teddytelma1 Teddytelma2 Teddytelma3

6 thoughts on “Tehoton maanantai

  1. Parhaita tällaiset arkiset höpöttely postaukset 😍 Ihanaa ja astetta energisempää viikkoa!

  2. Sun blogia on kyl ilo lukea <3 Painaisin muuten enemmän tota sydän näppäintä jos se olis postauksen lopussa, en välttämättä jaksa/muista skrollata takas postauksen alkuun. Kivaa loppua viikkoa :)

    1. Voi ihana, kiitos Jasmin kun luet! 💗 Ja hei hyvä huomio, voisihan sille olla loogisempi paikka postauksen lopussa, täytyisi vaan miettiä missä kohtaa, ettei se jää irrallisena loppupuolella huomaamatta. Täytyy funtsia koodarin kanssa ☺️

  3. Telma on ihana! Miltä kasvattajalta Telman otitte? Koitin selailla vanhoja postauksia, mutten huomannut mainintaa siitä. Tarkoituksena olis hankkia maltankoira itsekkin, täytyis vaan hyvä kasvattaja löytää!

    1. Hei pahoittelut viiveestä, kommenttisi meni ihan ohi! Toivottavasti vastaus kuitenkin vielä tavoittaa sinut :)

      Telma on kyllä ihana, meidän arjen sulostuttaja! Telma on Maltankos -kennelistä Uudesta kaupungista ja voin kyllä suositella. Maltankoirissa on valtava kysyntä ja se ylittää tarjonnan, joten kannattaa varautua, että pentua voi joutua jonottamaan vuoden tai kaksikin, mutta se on tietysti sitten sen arvoista kun saa pennun hyvältä ja vastuulliselta kasvattajalta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *