Puffer Coat Outfit

Olen jo aiempina vuosina kaivannut talvigarderobiini pidempää untuvatakkia, jota voisi käyttää paitsi koiran kanssa ulkoillessa myös muutenkin arkipukeutumisessa. Hauskaa miten iän karttuessa myös helmat pitenevät (niin takkien kuin esimerkiksi mekkojenkin kanssa), kun nykyään pepun peittävät mallit kiinnostavat pikkuruisia kippanatakkeja huomattavasti enemmän. Kriteereinä on ollut lisäksi huppu lumipyryiltä suojaamaan, mieluiten musta väri sekä yksinkertainen malli. Nyt sattumalta tärppäsi, kun bongasin ystäväni vinkistä tämän Zaran takin, joka oli juuri sellainen mitä etsinkin. Tätä on nyt tullut käytettyä viime päivät niin kaupungilla farkkuasuissa kuin salille mentäessä tai koiraa ulkoiluttaessakin, tosi monikäyttöinen takki siis!

Untsikka oli ilmeisen monen muunkin mieleen, sillä sain tästä valtavasti kyselyjä Instagram Storyssa – malli on siis tämä ja itselläni on takki koossa S. Halusin ikuistaa tänne untuvatakin kanssa heti yhden perusarkiasun, jonka olen pukenut useasti ylleni pakkaspäivinä. Luultavasti viipotan samassa asussa menemään myös tänään, sillä pakkanen sen kun kovenee, hrrh! Tämän kanssa onneksi tarkenee oikein hyvin :)

Toppatakki2 Toppatakki4 Toppatakki1 Toppatakki3 Toppatakki5

Coat / Zara
knit / H&M Premium Collection (find here*)
scarf / Balmuir (sponsored)
jeans / Gina Tricot
boots / Dr. Martens (sponsored @INCH” Store)
bag / Saint Laurent

I’ve been searching for a long puffer coat that could be worn both when going out with the dog and  for strolling around the city as well. I wanted it to be a bit longer (but not too long as I’m not that tall myself, haha!) to keep me warm and preferably black, and finally found what I had been looking for! This Zara coat is exactly that type of simple down coat that can be worn in different occasions and it definitely keeps you warm. I wanted to show you guys the coat with a simple daytime look – what do you think? I’m so happy with my purchase, especially when it’s -20 degrees outside today, hrrh!
Photos: Mari / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Puffer Coat Outfit

 1. Onpa kiva asu! :)
  Olen nyt kovasti ihastunut Dr. Martenseihin, näyttää niin kivalta tässäkin asussa.
  Mullekin on tulossa H&M aleista kashmirneule, aaah!
  Mukavaa alkanutta viikkoa. :)

  1. Kiitos Johanna! ☺️ Martensit on ollut kyllä todella paljon käytössä nyt talvella, olen ihan yllättynyt itsekin miten monikäyttöiset nämä ovat olleet! Ja liputan kyllä H&M:n kashmirneuleien puolesta, en ole paljon malttanut muuta pukeakaan 😍

   Samoin sulle ihanaa uuden viikon alkua!

 2. Kiva asu 😊 Mitä kaikkea tuonne sun YSL-laukkuun menee sisään? Harkitsen tällä hetkellä tuon ja parin muun laukun välillä.

  1. Kiitos Essi ☺️ Tuo Sunset on tosi hyvän kokoinen sellaiseen perus arkikäyttöön, kun mukana on puhelin, lompakko, huulipunaa, puuteri, avaimet jne. Mikään super super tilava se ei ole, koska sisäosien väliköt syövät jonkin verran tilaa, kuvaa sisältä tässä vanhemmassa postauksessani, https://jonnaluukko.com/2017/04/the-sunset-bag/. Ihana laukku joka tapauksessa! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *