Koti auringonvalossa ja perjantaikuulumisia

Ai että, ihanaa kun viime viikoille on osunut välillä aurinkoisiakin päiviä! Parasta vielä jos ne tulevat ihan yllättäen – eilenkin sääennuste lupasi pelkkää pilvistä, mutta päivän valjetessa aurinko nousikin pilvettömälle taivaalle. Keskustassa päivällä käydessäni kaivoin jopa aurinkolasit esiin, harvinaista herkkua näin talvipäivinä! Kotiin tultuani nappasin pari kuvaa auringonvalossa kylpevästä kodista, tuntuu aina että asunto näyttää jotenkin ihan erilaiselta kaiken valon keskellä. Valo paljastaa tosin samalla kipeästi pesua vaativat ikkunat, mutta ei anneta niiden häiritä. Tuo sohvapöytää koristava kimppu on muuten tämä sama kahden viikon takainen, ei siis tarvitse ostaa uusia viikonloppukukkia, kun nämä ilahduttavat edelleen.

Viikot menevät kyllä ihan älytöntä vauhtia, ihan kuin tuo kaksi viikkoa sitten kirjoittamani postaus olisi eiliseltä. Samalla kuitenkin tuntuu, että tammikuu on oikein madellut ja kestänyt ikuisuuden, vai onko kellään muulla sama fiilis? Jälleen on kuitenkin viikonlopun vuoro ja hyppään tänään taas junaan kohti Helsinkiä. Vuorossa on ensin tänään varmasti inspiroiva päivä Asennemedian kanssa, huomenna sen sijaan on hyvän ystäväni synttäri-illallinen. Ihanaa nähdä Vaasa-tyttöjä taas piiitkästä aikaa ja illallinenkin on yhdessä lempiraflassani – tosi kiva viikonloppu siis tulossa! Meinasin kyllä ottaa huomiselle junan takaisin Tampereelle suoraan illalliselta, niin saisi kuitenkin viettää koko sunnuntain rauhassa ilman matkustamista. Saattaa silmät hieman painaa myöhäisillan junassa kohti Tamperetta, mutta se on varmasti sitten sen arvoista, kun saa aamulla herätä täältä poikaystävän ja karvaisen perheenjäsenen vierestä. Ihanaa viikonloppua teillekin! :)

Koti1 Koti3

4 thoughts on “Koti auringonvalossa ja perjantaikuulumisia

  1. Ensinnäkin haluaisin Jonna kiittää sinua inspiroivasta blogista :) Ihastuin tämän postauksen myötä hurjasti kuvissa näkyvään kattovalaisimeen ja haluaisinkin kysellä mistä olet hankkinut tämän ihanuuden? :)

    1. Moikka Suvi, kiitos paljon itsellesi kun luet! 😍 Kattovalaisin on niinkin yllättävästä paikkaa kun Prismasta, ostettu joku vuosi takaperin, mutta ehkä sitä voisi yhä löytyä. Tykkään kyllä itsekin tosta hurjasti!

  2. Valaisinta löytyy kun löytyykin vielä Prismasta 😍 Kiitos Jonna ja mukavaa sunnuntain jatkoa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *