Friday Dinner Snaps

Terkkuja Helsingistä! Tulin tänne loppuviikosta palaverien ja muiden työjuttujen merkeissä, mutta samalla on tullut vietettyä myös aikaa täällä asuvien läheisten kanssa. On aina parasta, jos saa yhdistettyä monta menoa samalle visiitille ja nähtyä ystäviä samalla reissulla! Oltiinkin eilen viettämässä ystäväni synttäreitä tyttöjen kanssa Brondassa, oli niin kiva kokoontua taas porukalla pitkästä aikaa.

Perjantai1 Perjantai4

Tämä Twist & Tangon vihreän puseron ja Glitterin korvisten yhdistelmä on ollut luottokomboni syksystä asti, joten samalla lookilla mentiin jälleen. Yksi ystäväni kommentoikin eilen juuri korviksistani, ettei osaisi edes nähdä minua ilman niitä :D Kultainen näyttää mielestäni super hyvältä vihreän kanssa, rakastan tuon puseron väriä! Ja mikä parasta, tällainen smaragdinvihreä toimii vuodenaikaan katsomatta. Hiuksiin taas kokeilin tällaista tiukkaa niskanutturaa Alexan hiustutorialin inspiroimana, omat lyhyet suortuvani kaipasivat tosin myös pinnejä avuksi. Auki hulmuavat suorat tai kiharretut hiukset ovat ehdottomasti oma juttuni, mutta etenkin hieman likaiseen tukkaan tämä kampaus on kyllä loistava. Eipä haitannut, että laiskotti eilen hiustenpesu, kun sutaisi vaan tukan tiukasti kiinni!

Perjantai3 Perjantai2 Perjantai5

Söin alkuun pork bunit ja pääruuaksi jaoimme tiikerirapuja ja sieniravioleja tryffelillä. Alkuruoka oli ehkä lopulta lempparini, mutta kyllä nuo ravut ja raviolitkin maistuivat. Brondassa on tosi hyvät drinkit ja ihana fiilis, tykkään myös paikan sisustuksesta sekä korkeasta, avarasta tilasta. Illallisen jälkeen jatkettiin vielä viinille, ilta teki kyllä niin hyvää :) Tänään kuitenkin takaisin Tampereelle, ihana päästä taas poikaystävän kainaloon muutaman päivän erossaolon jälkeen. Kivaa viikonlopun jatkoa teille ihanat!

2 thoughts on “Friday Dinner Snaps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *