Yhtä hymyä

Just nyt hymyilyttää moni asia. Ensinnäkin, olen niin fiiliksissä teiltä tulleesta palautteesta koskien uutta videotani – en voi sanoin kuvailla miten iloiseksi olen tullut kommentteja lukiessani! Olen super innoissani siitä, että olen tämän kuluneen vuoden aikana viimein alkanut tekemään videoita, kun tekin tunnutte tykkäävän niistä ihan hurjasti. Tuovat taas ihan uudenlaista sisältöä totutun kuvan ja tekstin rinnalle! Samalla on tullut itse opittua ihan valtavasti uutta videokuvaamisen ja -editoinnin maailmasta, joskin paljon on yhä kehitettävää, mutta suunta on ainakin oikea. Täydellä draivilla siis jatkan videoiden tekemistä – kiitos kun katsotte tuotoksiani! <3

Toisekseen hymyilyttää edessä häämöttävä joululoma. Työjutut ovat nimittäin tältä vuodelta paketissa, tai toki päivitän yhä blogia ja Instagramia, mutta seuraavat kampanjat ovat sitten vasta ensi vuonna. Niin paljon kaikkia kivoja duunijuttuja kyllä jo tiedossa ensi vuodellekin, etten malttaisi odottaa, mutta tekee hyvää ottaa pari viikkoa rennosti. Pyhien tienoilla pidän myös muutaman ihan blogivapaan päivän – syön vatsan täyteen jouluruokaa ja suklaata, vietän aikaa perheen kanssa ja hengailen pyjamassa. Ei enää montaa päivää aattoon! Sitä ennen ajattelin kuitenkin tehdä teille vielä muutamia kivoja joulupostauksia, joten pysykää kaikki jouluttajat kuulolla :)

Ihanaa päivää!

Teddy1 TEddy6 Teddy4 Teddy2 Teddy3

Coat / Zara
knit / Arket
jeans / Gina Tricot
shoes / Billi Bi
bag / Gucci

I’ve got many reasons to smile right now! First of all I’m so thrilled about all the amazing feedback I’ve gotten from my newest video. Unfortunately it’s in Finnish but maybe you’ll get some food ideas of it in spite of the language! I’ve been so excited about making videos during this year and I already have a lot of ideas for next year as well. Another thing that makes me happy is the Christmas holiday just around the corner, as I’m done with all of my work tasks for this year. Of course I’ll continue on writing the blog and updating my Instagram but I don’t have any collaborations until next year. I’ll take a few days completely off around the holidays but before that I still have many Christmas posts to shoot and write! Hope you’re as excited about Christmas as I am, haha. Have a lovely day you all!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *