Viime hetken jouluaskareita

Täällä on touhuttu viimeisten jouluaskareiden parissa – käyty muun muassa ostamassa lisää paketointitarvikkeita loppuihin lahjoihin (paketointipostausta muuten tulossa huomiselle!), haettu vielä perheen karvaisellekin kaverille oma pakettinsa sekä tehty kodin joulusiivous. Toivottavasti ei tämän jälkeen enää tarvitse lähteä minnekään kaupoille, oli nimittäin jo tänään iltapäivästä sellaiset ruuhkat, että huh! Nyt pitäisi kuitenkin olla kaikki valmiina, niin voi keskittyä viimeiset päivät ihan vaan fiilistelyyn ja rauhoittumiseen.

Huomenna lähdenkin sitten Helsinkiin, kun vuorossa on vielä viime hetken pikkujoulut ystäväporukalla. Kiva kokoontua vielä koko konkkaronkka saman katon alle ennen jouluaattoa! Ainoa tylsä juttu on, että heräsin tänään kurkku aivan karheana. Poikaystäväni on ollut kipeänä ja toista viikkoa, ja ajattelin selvinneeni ilman tartuntaa kun ei ollut vielä tullut mitään oireita, mutta tänään onkin sitten ollut vähän veto pois. Toivon niin kovasti, ettei kunnon flunssa iskisi päälle nyt jouluksi. Kävin hakemassa heti kunnon rohdot apteekista ja pidän sormet ja varpaat ristissä, että nopeasti aloitettu sinkkisuihkekuuri tekisi tehtävänsä. Iisisti ja lepoa siis viikonloppu, niin toivottavasti olisin aattona kunnossa :)

Rauhallista ja tunnelmallista perjantai-iltaa sinne!

Joulutori1 Joulutori5 Joulutori2

2 thoughts on “Viime hetken jouluaskareita

  1. You look so festive, I love it! <3 Hope you feel better today… Get some rest and take the vitamins my dear. :)

    xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *