Red Slip Skirt

Tosi harvoin tulee kuvattua blogiin mitään ilta-asuja, joten tällä kertaa vähän vaihtelua arkiasujen rinnalle. Pakko kertoa, että tämä punainen slip skirt on yksi struggle. Rakastan syvästi sen ruosteenpunaista sävyä, joka olikin pääsyy miksi ostinkin hameen syksyllä, mutta hitsi kun se on jotenkin harvinaisen vaikea vaatekappale. Se on niin ohutta materiaalia, että joka ikinen muhkura ja sauma näkyy häiritsevästi (pömpötyksistä puhumattakaan), minkä vuoksi on myös vaikea laittaa minkään puseron tai neuleen helmaa hameen sisään. Niin monta kertaa olen yrittänyt pukea hametta esimerkiksi illalliselle tai tilaisuuteen, mutta aina peilistä katsoessa tulee sellainen fiilis, että ei tämä vaan toimi. Nyt pistin kuitenkin toimimaan, näkyi ne muhkurat ja saumat tai ei! Harkitsen lyhentäväni helmaa pikkuisen, jotta se natsaisi omalle kropalleni vielä paremmin, ehkä jokin ohut alushame voisi myös helpottaa istuvuutta.

Yhdistin hameen mustaan pitsipuseroon, tätä paitaa tuli käytettyä viime vuonna paljon juuri iltamenoissa. Katsotaan mitä tulen pukemaan päälle huomenna uuden vuoden juhlintoihin, itse asiassa illan suunnitelmatkin ovat vielä hieman avoinna. Mitäs teillä on suunnitelmia vuoden vaihtumiselle? Ovatko kuohuvat jo kylmässä ja paljetit odottamassa juhlijoitaan? :)

PS. Miten kivasti tämä kuvauslokaationa toiminut Tampereen Sandro -ravintola onkaan sisustettu!

Sandro2 Sandro5 Sandro1 Sandro6

Blouse / KappAhl
skirt / &Other Stories
earrings / Glitter
bag / Gucci
shoes / &Other Stories

Photos: Mari / Edit by me

4 thoughts on “Red Slip Skirt

  1. Suosittelen ostamaan alushameen, moni vaate laskeutuu kauniimmin ja silottaa pienet muhkeat. Ei taida olla mikään monen nuoren kaapista löytyvä alusasu, mutta oikeasti tosi kätevä, siis sekä alushame että -mekko.

    1. Suuntaan kyllä alushameostoksille! Varmasti itselläkin paljon mukavampi olo, kun ei tarvitse miettiä jokaista saumaa ja muhkuraa. Siis saumattomatkin alusvaatteet nimittäin näkyvät tämän hameen kanssa! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *