Mitä syön päivässä -video & blenderiarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Electrolux & Asennemedia

On vuoden viimeisen videon vuoro! Tälläkin kertaa toteutin yhden toivepätkän, nimittäin mitä syön päivässä -videon. Tätä on toivottu jo pitkään, joten ajattelin, että video sopisi loistavasti osaksi yhteistyötäni Electroluxin kanssa. Ehkä olettekin lukeneet aikaisemman postaukseni uudesta kuvankauniista Explore 7 -blenderistä? Meillä on blenderi käytössä päivittäin, joten se on olennainen osa  tällaista päivän ruokailut sisältävää videota. Samalla pääsen näyttämään uutukaisen käyttöä tarkemmin muutenkin kuin vaan tekstin muodossa! Tämä on siis esimerkkipäivä syömisestäni, ja videolla valmistetaan muun muassa aamupuurot, tuorepuristetut mehut, maailman parasta tomaattikeittoa, uunijuureksia ja lempismoothieta.

Mikä parasta, joku teistä voi voittaa tuliterän Explore 7 -tehosekoittimen! Ehdotin nimittäin Electroluxille, että olisi kiva arpoa tämän postauksen yhteydessä yksi blenderi jollekin onnekkaalle joululahjaksi. Osallistu arvontaan jättämällä 19.12 mennessä kommentti tähän postaukseen – ilahtuisin jos kertoisit samalla mitä pidit videosta tai jättäisit vaikka toiveita ensi vuoden videoiden varalle. Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan yhteyden mahdollisen voiton osuessa kohdalle!

Arvontaan osallistuminen päättynyt – suurkiitos kaikille osallistujille! Arpaonni suosi nimimerkkiä Oona (kommentti nro 37)! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

Toivottavasti tykkäätte videosta – ihanaa alkanutta viikkoa! <3

400 thoughts on “Mitä syön päivässä -video & blenderiarvonta!

 1. Ihana video ja tällaisia ehdottomasti lisää missä on arkea mukana! ☺️❤️
  Mukana arvonnassa!

 2. Ihana video ja Telma😍 blenderi pääsisi meillä todella kovaan käyttöön!!

 3. Ihana video ja niin piristävä 😊 Blenderi vaikuttaa tosi kätevältä, ja mehustusominaisuus huippu lisä siihen ja kaiken kruunaa vielä blenderin kaunis ulkomuoto ✨ Videot on aina ihan mahtavia, erityisesti perusarkihöpinät ☺️

 4. Pidän kovasti videoistasi ja tuo blenderi olisi täydellinen vanhan rikki menneen tilalle! 😊

 5. Näppärän oloinen blenderi ja niin monikäyttöinen. Lisäksi näyttääkin vielä upealta! Kiva video kaiken kaikkiaan!

 6. Hellurei! Videota en ehtinyt kunnolla vielä katsomaan kun on viime hetken tenttiin lukemiset kesken! Pitää tulla katsomaan se myöhemmin uudestaan. Arvontaan on kuitenkin osallistuttava, olisi oiva lahja aivan ihanalle kolleegalle joka juuri kertoi tarvitsevansa blenderin! Ja pakko vielä se sanoa että sulla on aivan ihana tyyli kaikinpuolin🌟 Hyvää joulua ja uutta vuotta!

 7. Niiiin kaunis blenderi 😍 ehdottomasti mukana arvonnassa! Vanhasta blenderistä, jonka pukki toi muutama vuosi sitten, fuskaa tiivisteet ja kaikki tavara valuu aina sinne koneen sisään ja pohjan ”tuuletusaukosta” läpi 😅 ei uskalla hirveesti käyttää!

  Min mielestä perus arkihöpinä-videot on aina huippuja, kuten esim. päivä kanssani, päivä teidän kahden kanssa. Ja hei yks tosi typerä mutta hauska video olisi joko ettäanton meikkaa sut ja samalla selostaa (tai sinä selostat hänen sanoin) tai sitten että sinä meikkaat ja hän samalla kertoo että mitä ja mihin ja kuinka paljon 😂 nää on hauskoja! Ja siis niin ettei hän tiedä mitä ainetta mihinkin käytetään, vaan arvailee ja veikkaa itse. Toinen kiva video olisi alkuvuodesta höpinöitä tulevan vuoden suunnitelmista, matkoja, ostoksia yms. Näitä on vaikea keksiä kun et ole kuitenkaan varsinaisesti vlogaaja, vaan bloggaaja 🙈

 8. Tykkäsin videosta kovasti! Toiveita: my day tyyppiset videot on aina kivoja, suosikki asusteet, kausikohtaisia vaatteiden esittelyjä ym :)

 9. Olisipa ihana kaunotar mun kenkäboxin kokoista yksiötä kaunistamaan ja jos vihdoin oppisi tekemään smoothieita!! Sun videot on aina super taidokkaasti tehtyjä! 😘

 10. Nää videot on kyllä kivaa vaihtelua! Ja enpä oo tiennyt että noin monikäyttöisiä blendereitä on tarjolla. Arvonnassa mukana :)

 11. Pidän just tollasista höpöttely, my day tyyppisistä videoista :) Ensi vuonna olisi kiva nähdä reissuvideo! Mukana arvonnassa myös, aivan ihana blenderi!

 12. Voiko tuon kauniimpaa blenderiä enää ollakaan? 😍 ensi vuodelle toivoisin tavallista arkea ja kauneusjuttuja!

 13. Tykkäsin videosta ehdottomasti, rohkeasti vaan näitä lisää! Ensi vuodelle videotoiveita olisi sisustusaiheiset sekä kauneusaiheiset videot☺️ Osallistun arvontaan ja ihanaa joulua! ❤️

 14. Kaikki videot missä näkyy sun arkea ja kuuluu höpöttelyä olis kivoja ensvuodelle! Ja ehdottomasti mukana arvonnassa😍

 15. Ihana video ja sai kivasti taas uutta inspiraatioo syömisiin! Blenderille tulisi käyttöä sosekeittojen suurkuluttajana, sauvasekoitin kun ei ole se kätsyin ja nopein vaihtoehto. Mukana arvonnassa! :)

 16. Tuorepuristettu mehu, jota voi tehdä blenderillä! Wau. Tää pelastais mun jokaisen päivän ja miten kaunis blenderi! Tykkäsin videosta ja ehdottomasti lisää My day tyyppisiä videoita ensi vuodelle.
  Ja mukana arvonnassa!

 17. Aivan ihana blenderi, ja kivoja ideoita sen käyttöön videolla. Hyviä vinkkejä myös omaan arkiruokailuun. Mukana arvonnassa!

 18. Vau sä oot ihanan aito jo luonteva kameran edessä! Todella sujuva video!

 19. Ihana sisältö! Ja muuten mahtavan kaunis blenderi! Jatka samalla mallilla ens vuonna, sua on aina kiva seurata! Hyvää Joulua! 🖤

 20. Tosi kiva video! Pitääkin testata tuota tomaattikeittoa. Vaikutti hyvältä 😊 itsekin tulee tehtyä lähes päivittäin smoothieta ja vanha blenderi alkaa vetelemään jo viimeisiään…

 21. Ah, näyttää niin hyvältä tuo lounas sekä illallinen, pakko ehkä laittaa omallekin ruokalistalle! 😋

 22. Mukana arvonnassa! :) Itse tykkään ruoka-aiheisista videoista paljon, joten ehdottomasti jatkoon! Myös esimerkiksi mitä syön viikossa kiinnostaisi. Tykkään myös paljon myös day videoista, niitä lisää myös! Videot on olleet laadukkaita, ainoa juttu mihin olen kiinnittänyt huomiota on se, ettei äänenlaatu ole parhain mahdollinen, mutta se on ihan ymmärrettävää jos ei omista huippulaadukasta mikkiä, en ainakaan itse sen takia lopettaisi videoidesi katselua :)

 23. Perheelleni joululahjaksi tämän toivoisin.
  Video oli kiva ja hyvin tehty! Ihanan rento meininki, eikö liian siloteltu. Nappasinpa myös tomaattikeiton ohjeen takataskuun. Ihanaa joulunaikaa! 💝

 24. Ihana video! Lisää vaan videoita ihan perusarjen tiimellyksestä.
  Mukana myös arvonnassa :)

 25. Toi mehu näytti TÄYDELLISELTÄ 😍
  Tuollaisella starttaisi synkempikin päivä.
  My day-meininki on ihanan samaistuttavaa. Mekko-ja neulevinkkejä olenkin useamman kerran kysellyt, kun olen nähnyt jonkun mieluisan sinulla.

 26. Kivasti toteutettu video! Laite tulisi kovaan käyttöön täälläkin ja voi miten kauniskin se on😍 Videopuolelle toivoisin lisää Telman seikkailuja ja ehkä jotain lookbook-tyylistä video(sarjaa?) jo kaapista löytyvillä vaatteilla😊 Mukavaa joulunodotusta!

 27. Ilmeisesti kodinkone voi olla myös kaunis! Tuolla tekisi mitä ihanimpia smoothieita aamuisin!

 28. Todella kiva video, tämä on juuri sellaista sisältöä mikä itseä tällä hetkellä kiinnostaa! Omanlaisensa kurkistus toisen arkeen, joka myös samalla antaa vinkkejä ja inspiraatiota. :)

 29. Kivan videon olet väsännyt😍 onpa hieno blenderi. Tulisi tarpeeseen, vanha on meinaan niin kova ääninen että ei jaksa kuunella. Ihanaa joulua sinulle❄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *