Luottoasu

Vitsit mikä kävijäpiikki eilen oli täällä blogissa! Eilinen 14 x minä ja poikaystäväni oli luetuin postaukseni moneen kuukauteen, ohoh! Hauskaa miten sitä ei ikinä tiedä, mikä postaus osoittautuu suosituksi, mutta tämän perusteella parisuhdejutut selvästi kiinnostavat. Täytyy pitää mielessä vastaisuudessakin, josko kirjoittaisin toistekin jotain aiheeseen liittyvää.

Nyt kuitenkin taas perinteisiin asujuttuihin, nämä kuvat ovat viruneet luonnoksissani jo ikuisuuden. Tämä kokonaisuus on ollut päälläni viikottain, joten kyseessä on yksi luottoasuistani. Kengät ovat saattaneet joskus vaihtua rennompina päivinä Martensenin maihareihin (jotka ovat muuten tähän liukkaaseen loskavuodenaikaan ihan loistavat), mutta muuten asu on pysynyt asusteineen päivineen samana. Tämä on ollut helppo vetää päälle aina kun on kiire lähtö, eikä ehdi miettiä vaatevalintoja kaapin edessä sen koommin. Kuvien valkoinen pooloneule on muuten neljän vuoden takaa ja olen käyttänyt sitä tänä syksynä aivan erityisen paljon, kuten olette muistakin viimeaikaisista kuvistani ehkä huomanneet. Ostan harvoin akryylineuleita, mutta tämä Bik Bokin palmikkoneule on palvellut loistavasti nämä vuodet. Kaivoin neuleesta vanhempia asukuvia ja törmäsin esimerkiksi näihin kuviin vuodelta 2015, muistan nämä vielä kuin eilisen!

PS. Vaikka tämä lokakuinen päivä oli suhteellisen harmaa, niin kylläpä kuvien valo näyttää harvinaiselta nyt viime viikkoihin nähden. Saataisiinpa pian edes pikkuisen auringonvaloa tai lunta valaisemaan!

Minttu3 Minttu4 Minttu1 Minttu2 Minttu5

Coat / &Other Stories (find here*)
knit / Bik Bok
jeans / Gina Tricot
boots / Billi Bi
bag / Gucci

Hi guys! Sorry that I haven’t written translations that often lately. Now trying to make an effort on these again! Here are some outfit photos that have been on my drafts for a month or two already, so it’s about a time to publish these. Not that things would have changed between this as there’s still no snow outside and I’m wearing the exact same outfit basically every week. You could say this is one of my go-to daytime looks! I bought this wool coat a few months ago and it’s been one of my best buys for this fall – love it! What do you think of this simple look? Have a wonderful day all of you!
Photos: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Luottoasu

 1. Ihana asu ja ihan täydellinen valkoinen neule! Tuli mieleen yksi postausidea, eli olisi hauska kuulla joitain tilastoja postauksien takaa. Esim. suosituimmat postaukset, eniten kommentoidut, tai ylipäätään blogista, onko joku tietty viikonpäivä suositumpi blogin lukemiseen kuin muut! Ihanaa joulunodotusta! :)

  1. Hei onpa hauska idea! Voisin tehdä sellaisen koosteen vuoden postaustilastoista ☺️ Pari vuotta sitten listasin kuluneen vuoden suosituimpia postauksia, joten vastaavan voisi taas koota.

   Kiitos ideasta ja samoin ihanaa joulun odotusta! 😍

 2. Mä juuri eilen selasin pitkästä aikaa Pinterestistä asuinspistä, ja törmäsin siellä useampiin sun kuviin. Monissa kuvissa näkyi samoja vaatteita tai asusteita, ja se teki mut todella iloseks. Tänä päivänä muoti on valitettavan nopeaa, ja esim. entisten neljän sesongin vaatteiden sijaan kaupoissa on 52 “sesonkia”, kun joka viikko tulee uusia vaatteita myyntiin. Tää vastaavasti näkyy monien muotivaikuttajienkin kuvissa: koko ajan uusia ostettuja, saatuja tai lainattuja vaatteita, jotka ehkä näkyy kuvissa kerran tai kahdesti. Eihän jokaista päivän asua toki kuvata blogiin, mutta kuitenkin.

  Mä oon seurannut sun blogia siitä kesästä lähtien, kun pääsit opiskelemaan Vaasaan. Oon saanut sulta tosi paljon inspiraatiota, ja mun mielestä sä oot just hyvä esimerkki siitä, että sun kuvissa näkyy samoja vaatteita. Esim. tänkin pooloneuleen muistan tästä postauksesta: https://jonnaluukko.com/2014/11/turtleneck/ eli tekstin perusteella varmaankin ekasta, johon oot sen kuvannut! Muistan ku ihastuin siihen kovasti jo silloin, ja edelleen toi neule miellyttää munkin silmää :) Kun ite pyrkii ostamaan vähemmän, mutta helposti yhdisteltäviä ja ajattomia vaatteita, joita voi käyttää vuosia, niin kyllä se paljon vaan inspiroi, kun näkee blogeissakin niin tehtävän. Kiitos siis paljon siitä, että oot ollut inspiraation lähde, ja ihanaa joulun odotusta :)

  1. Moikka Laura ja suurkiitos kommentistasi! Pyrin parhaani mukaan tuomaan täällä blogissa esiin sitä, miten monipuolisesti voi samoja vaatteita yhdistää ja välillä esitellä juuri tällaisia hankintoja jo monien vuosien takaa. En toki voi sanoa olevani mikään pyhimys ja mullakin on paljon parannettavaa mitä tulee vaatteiden ostamiseen, mutta kiinnitän siihen kuitenkin yhä enemmän huomiota. Välillä ahdistaa itseäkin katsoa muotivaikuttajien kuvia miettien, tarvitseeko vaikka teddytakki todella olla jokaisessa mahdollisessa värissä ja pituudessa, kun yhdelläkin pärjäisi.

   Ilahduin niin kovasti kommentistasi, ihan huippua että olet ollut jo noin pitkän aikaa menossa mukana! Toivottavasti saat täältä inspiraatiota samojen ajattomien vaatteiden esittelyyn jatkossakin ☺️ Iso kiitos vielä tästä ja kuin myös, ihanaa joulun odotusta! 💗

 3. Thanks for the translation 😉. I love your coat it looks very Classy on you! Enjoy your weekend 👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *