Koti valmiina jouluun

Joulukuu on kyllä mennyt jotenkin ihan huimaa vauhtia, kun tuntuu etten ole ehtinyt julkaisemaan kaikkia suunnittelemiani joulupostauksiakaan! Tortutkin on jäänyt tänä vuonna tyystin leipomatta, enkä ole ehtinyt edes Tuomaan Markkinoille. Noh, onneksi joulu tulee joka vuosi ja pääasia on tietysti läheisten kanssa vietetty kiireetön aika <3 Huomenna kokoonnutaan poikkeuksellisesti isosiskoni luokse joulun viettoon, kun vanhemmillani on remontti käynnissä. Ihan hassua, kun olen oikeastaan koko pienen elämäni viettänyt joulua aina lapsuudenkodissani, mutta onneksi on paikka minne koko poppoo kuitenkin mahdutaan. Jouluaattona on  myös menossa mukana kaiken kaikkiaan seitsemän lasta, joten aikamoinen hulina varmaan tiedossa! Joulupäivänä jatkan sitten matkaa Tampereelle, jossa vietetään vielä joulua poikaystäväni perheen kanssa :)

Tässä muutama räpsy kodistamme joulutunnelmassa. Once again – hyvin samalta näyttää kuin viime joulunakin! Kuusi on “perinteisellä” paikalla pariovien kulmassa television vieressä, samat vuosia vanhat joulutyynynpäälliset ovat päässeet koristamaan sohvaa, messinkiset kynttilät tuovat tunnelmaa ja ritarinkukan rippeet ovat maljakossa. Tuo ritarinkukka on tosiaankin yhä sama kun tässä kuun alun postauksessa – sanoinhan että kukka on pitkäkestoista sorttia! Uusina koristeina ostin ainoastaan nuo ikkunaan laitetut paperiset joulutähdet, ikkunanpielessä taas roikkuu siskoni tekemä eukalyptuskranssi. Tykkään meidän joulukodista juuri tällaisena! <3

Joulukoti3 Joulukoti1 Joulukoti4 Joulukoti2 Joulukoti5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *