Joulusuosikkeja

Joulu4

Huumaavan tuoksuinen vartalovoi

Kiehls’n Soy Milk & Honey Whipped Body Butter* kuuluu ilmeisesti merkin normaalivalikoimaankin, mutta purnukka on saanut ylleen kauniin joulu-ulkoasun. Tämä postaus on nyt ilmeisesti yhtä tuoksujen hehkutusta, mutta tässä on ihan taivaallisen hyvä tuoksu! Vartalovoin koostumus on miellyttävä ja se kosteuttaa hyvin, mutta ei ole myöskään sellaista liian tököttiä tavaraa. Näin kaunista purkkia voi myös huoletta pitää yöpöydällä esillä.

Kuusi1

Joulukuusi, tietenkin!

Kuusi on vihdoin ja viimein paikallaan olohuoneen nurkassa – koristeltu ja valaistu näky hymyilyttää väkisinkin. Nyt kuusen myötä voisin viimein kuvata teille hieman joulusisustusta meidän kotoa, muutamilla harkituilla ja yksinkertaisilla koristeilla ja tekstiileillä tänne on saatu taas ihanan jouluinen fiilis.

Joulu3

Joulun tuoksuiset kynttilät

Etsin pitkään hyvän tuoksuista joulukynttilää, mutta monissa oli liian esanssinen ja vahva tuoksu, joten en meinannut löytää sitä oikeaa. Sain kuitenkin kosmetiikkalähetyksen mukana Maria Nilan Ember Myth -kynttilän* ja voi että tuo tuoksu on ihana, täydellinen joulutuoksu! Granitin Cinnamon -kynttilää taas nuuhkin jo syksyllä liikkessä käydessäni ja ihmetellessäni, mistä tämä ihana tuoksu oikein tulee. Kynttilä oli kuitenkin vähän arvokkaampi  (vajaa 30e), joten en raaskinut ostaa sitä siltä istumalta. Tämä jäi lopulta niin vahvasti mieleeni, että muutama viikko sitten Granitissa taas poiketessa ostin kynttilän – tuoksu on vaan niin i-ha-na.

Suosikit1

Kanelilla maustettu kahvi

Monena aamuna olen laittanut ripauksen kanelia aamulatteni päälle, vaihtoehtoisesti suodatinkahvia keittäessä kanelia voi laittaa jo purujen sekaan, niin saa kunnolla joulun makua kahviin. Yhtäkään piparkakkulattea en ole muuten vielä juonut, ehkä täytyy maistaa vielä sellaista!

Joulu2

Punaisiksi lakatut kynnet

Kynsissäni on parin viime viikon ajan ollut oikein rehtiä punaista. Syynä tähän on ihastukseni essien Gel Couture -geelilakkaan, jota sain kokeiltavakseni. Mulla ei ollut oikein odotuksia geelilakalle, koska olin joskus jostain lukenut, ettei näiden pitävyys olisi kovin hyvä, joten en ollut erityisemmin innostunut. Annoin kuitenkin mahdollisuuden ja voi morjens! Olen levittänyt yhden kerroksen tätä Bubbles Only -sävyä* ja päälle kerroksen Gel Couture Top Coat -päällyslakkaa*, ja lakkaus on kestänyt kynsissäni viikon (!!) ilman korjailuja.

*testiin saatu tuote / sponsored product 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *