Gift Wrapping

Kurkistus tämän vuoden lahjapaketteihin, joskin hyvin samanhenkisellä paketoinnilla mennään kuin esimerkiksi viime joulunakin! Tykkään itse eniten tällaisista neutraaleista paketeista, joissa on jokin kaunis yksivärinen tai kuvioitu lahjapaperi ja lisäksi jotain näyttävää lahjanauhaa. Ei mitään sen rönsyilevämpää tai enempää hifistelyä, mutta näin on oikein hyvä!

Lahjat1 Lahjat4

Viime vuonna ostin House Doctorin kultaista kimaltavaa lahjanauhaa, nyt löysin sen ohelle vielä tummaa kimallenauhaa ja kultavalkoraidallista. Kannattaa siis tsekata merkin valikoimat joltain jälleenmyyjältä (esimerkiksi pienemmät sisustusliikkeet), jos vielä kaipaat kauniita paketointitarvikkeita. Valkobeige lahjapaperi on Granitista, olisin halunnut Ikean vastaavanvärisiä kivasti kuvioituja papereita kuten viime jouluna, mutta ei ollut sinne muuten asiaa, niin päädyin Granitin paperiin. Mattahopea lahjapaperi taas on muistaakseni Suomalaisesta kirjakaupasta. Meet me under the mistletoe -lahjapussukka on viime vuodelta, ostin näitä tuolloin Dom Dom -sisustusliikkeestä Tampereelta.

Lahjat2 Lahjat5

Joko teillä on kaikki lahjat paketoituna? Nappaan tänään osan paketeista mukaani Helsinkiin, jossa vietän ensin aattoa perheeni kanssa, ja palaan sitten joulupäivänä perinteisesti takaisin tänne Tampereelle poikaystävän perheen luo joulunviettoon :)

2 thoughts on “Gift Wrapping

  1. Lahjat on paketoitu, kaikki hoidettu ja tänään viimeinen työpäiväkin ennen Joulua taputeltu, kaikki siis valmiina!
    Annoimmekin itse asiassa poikaystävän kanssa lahjat toisillemme, sillä lähdemme huomenna omien perheidemme luokse ja näemme sitten Joulupäivänä. Meidän perinne, ainakin tähän asti ollut.
    Ihanaa Joulua Jonna sinulle ja perheellesi! Nauti lähimmäisten ajasta ja rapsuta Telmaa minunkin puolestani💕

    1. Jes mahtavaa, voit siis jo rauhoittua joulun viettoon :) Mulla on vielä pari pakettia paketoitavana tälle illalle, mutta se on onneksi mieleistä puuhaa, niin ei haittaa. Ja hei ihana perinne antaa lahjat jo etukäteen. Mekin vietetään joulua tahoillamme omien perheiden kanssa ja nähdään vasta joulupäivänä, jolloin avataan myös toistemme lahjat.

      Kiitos ihana Johanna ja mitä parhainta joulua teillekin! 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *