Christmas Eve

Joulunpyhät ovat nyt takana päin, tosin itse viettelen vielä näitä välipäiviä rennoissa merkeissä – tälläkin hetkellä sohvanpohjalla pyjamaan sonnustautuneena. Flunssa nimittäin iski yhtäkkiä kunnolla joulupäivän iltana (minä typerys olin vielä juuri ääneen retostellut, kuinka sinkkisuihke oli tehnyt tehtävänsä), joten koitan lepäillä rauhassa kotona. Onneksi aattona olin kuitenkin ihan voimissain ja vielä suurimman osan joulupäivästäkin, joten ei mennyt joulu ihan sairastellessa! Oli niin ihanaa nähdä perhettä ja erityisesti sisarusteni lapsia – joulussa on kyllä ihan oma tunnelmansa lasten myötä, kun voi seurata pienten jännitystä ja iloa. Joulupäivänä matkasin sitten Tampereelle poikaystävän perheen luokse, tästä on tullut kiva perinne ja saa vähän kuin kaksi joulua.

Nyt on siis syöty vatsat täyteen jouluruokaa (johon ei muuten tullut kyllästymistä missään vaiheessa, vaan laatikot maistuisivat edelleen), katsottu legendaarisia joululeffoja Family Stonesta Love Actuallyyn, pelattu porukalla Trivial Pursuitia ja Aliasta, avattu lahjoja, naposteltu suklaata, juotu päiväkahveja ja otettu päikkäreitä. Aivan ihana joulu kaiken kaikkiaan! Kamera on pysynyt aika visusti laukussaan pyhien ajan, pari hassua räpsyä otin kuitenkin aattona siskoni joulupöydästä ja omasta asustani. Rauhallisia välipäiviä sinne ruudun toisellekin puolen! <3

Jouluaatto7 Jouluaatto5 Jouluaatto8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *