12 x Sale Pick

Alennusmyynnit ovat taas pärähtäneet rytinällä käyntiin heti joulun jälkeen. En ollut alunperin suunnitellut tekeväni postausta alennustärpeistä, mutta törmäsin moneen mieluisaan juttuun hyvällä aleprosentilla varustettuna, joten ajattelin vinkata niistä teillekin. Erityisesti ilahduin H&M:n* aleosastosta, jossa oli etenkin Premium Quality -malliston helmiä edullisesti. Olen silmäillyt paria kashmirneuletta jo syksystä lähtien, ja nyt viimein laitoin ne tilaukseen! Olen ainakin itse ollut tosi tyytyväinen H&M:n Premium Qualityyn, joten voin omalta osaltani suositella esimerkiksi juuri kashmirneuleita.

Kokosin tähän muutamia silmään iskeneitä laadukkaita perusjuttuja, kuten lämpimät vuorelliset talvikengät, pari kaunista neuletta, mokkanahkaiset joka päivän nilkkurit, Leviksen lempifarkkuni sekä useamman takin. Toivottavasti näistä tärpeistä on iloa, jos on ollut jotain näistä vaikka hankintalistalla :)

Sale

*1. Teddytakki, 2. talvikengät, 3. pooloneule, 4. kamelitakki, 5. huivi, 6. harmaa villakangastakki,
7. mokkanilkkurit, 8. farkut, 9. kashmirneule, 10. ruututakki, 11. kauluspaita, 12. saappaat*

* linkit mainoslinkkejä / adlinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *