Second-Hand Find for My Birthday

Pari vuotta sitten kirjoitin eräässä epäsuosittuja mielipiteitä sisältävässä postauksessa, kuinka en yhtään lämpene Guccin “uuteen lentoon lähteneelle logokuosille”. Enpä olisi silloin arvannut, että vielä joskus lämpenen ja lujaa sittenkin! Ajan kuluessa logokuvioitu Dionysus -laukku alkoi yllätyksekseni näyttää super hyvältä – juuri sellaiselta yksinkertaisten asujen piristäjältä, joka toisi vaihtelua yleensä suosimiini mustiin laukkuihin. Syksyllä aloinkin harkita laukun hankintaa ja synttäreideni lähestyessä olin jo sormi tilaa-näppäimellä Net-A-Porterissa alennuskoodin innoittamana, kunnes tulikin ilmoitus, ettei alennus käy kyseiseen merkkiin. Himskatti. En sitten raaskinut laittaa laukkua normaalihintaisena tilaukseen ja hyvä niin, sillä ihan hetken päästä huomasin Lindan myyvän eteenpäin omaansa – juuri siinä koossa ja värissä missä itse halusin. Eikun äkkiä viestiä Lindalle!

Dionysus1

Tehtiin kaupat ja laukku sai luotani uuden hyvän kodin – se on ihan täydellisessä kunnossa ja menisi todellakin uudesta yksilöstä kuin väärä raha. Ei olisi siis voinut parempaa tuuria ja ajoitusta käydä! Laitoin itse tämän alta myyntiin viime vuosina vähälle käytölle jääneen Mulberryn laukun ja se meni kaupaksi heti, joten sekin pääsi hyvään kotiin.

Dionysus on siis kokoa Small ja se on varustettu vaaleilla nahkaosilla edestä ja sivuilta, sisäpinta on niinikään vaaleaa mokkaa. Laukussa on kaksi avonaista osiota, yksi vetoketjullinen keskellä ja vielä yksi piilotasku edessä läpän alla – tänne mahtuu siis todella hyvin tavaraa ja koko on loistava arkeen. Yllätyin myös laukun keveydestä, pelkäsin sen olevan liian painava ketjuineen kaikkineen, mutta sovittelun jälkeen huomasin sen istuvan olalle kevyesti. Crossbodyksi hihna ei muuten sovellu, mutta laukku kulkee joko sellaisenaan tai tuplahihnalla olalla tai käsivarrella. Lisäksi tykkään laukun helppohoitoisesta ja armollisesta canvas-materiaalista, joka ei pahemmin naarmuista tai sadepisaroista säikähdä.

Dionysus2 Dionysus4

Sain laukun käsiini pari viikkoa ennen synttäreitäni ja pidin sitä jemmassa oikeaan päivään asti, synttärilahjaksi kun sen itse itselleni ostin. Nyt se on viimein päässyt käyttöön ja ah, tämä oli kyllä loistohankinta, asukuvia on pian tulossa! Printti näyttää hillittömän hyvältä beigeen, harmaaseen, ruskeaan tai mustaan yhdistettynä – tai no oikeastaan minkä tahansa kanssa :)

You might have noticed that I’ve been craving for the Gucci Dionysus bag this fall, although I can’t say that I would have always loved the print. Two years ago I couldn’t imagine myself buying this but sometimes you end up loving something you’ve first hated, haha. I had some luck with this as I finally decided to buy the bag for my birthday and noticed that Linda was selling hers in the same size and color that I wanted. The bag is in excellent condition and could be brand new, so I gave a loving home to it! I really like the size of this and the easy material, you don’t have to worry for scratches or anything. The bag looks so good with grey, brown, beige, black or actually everything! There are some outfit photos coming up soon :)

12 thoughts on “Second-Hand Find for My Birthday

 1. Wau! Se on upea!😍
  Olin aluksi samoilla linjoilla kanssasi, ettei tämä malli kuoseineen sytyttänyt minua yhtään, mutta nyt huolisin sen itselleniki. Naisen muuttuva mieli😄
  Mukavaa viikonloppua!

  1. No eikö! Jännä miten joskus lämpenee jollekin mikä on ensin inhokki, naisen muuttuva mieli tosiaan 😜

   Ihanaa alkavaa viikonloppua sinnekin!

 2. Oi miten kaunis laukku 😍 Mieleeni tulee tuosta jotenkin sellanen vanhan ajan tyyli hyvällä tavalla, vaikea selittää 😄 mutta siis aivan ihana ❤️ Ja hei myöhästyneet onnittelut, en tainnut muistaa onnitella silloin virallisena päivänä 😊

 3. Hei hyvin olit kärppänä paikalla, että sait napattua itsellesi tämän :)
  Ainoa ongelma vaan, että itseäni himottaisi laukku samassa kuosissa ja nyt tätä alkaa nykymään sun asukuvissa, niin en pääse ainakaan unohtamaan omaa himotustani. :D

  Hyvää viikonloppua!

  1. No jep, kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ;) Haha, voiei! Pahoittelen jo etukäteen, asukuvia tämän kanssa on todellakin luvassa, hehe.

   Ihanaa viikon alkua, Anna!

 4. Ai hitsit, on tämä kyllä aika ihana! Ja miten ihana onkaan löytää just se ihanuus, mistä on haaveillut niin 2handina <3

  Ja kummallinen on kyllä naisen mieli, kun alkuun "ei kiitos" -juttu muuttuu ihan "yesyesyes"-jutuksi :-D Niin sitä on tullut hankittua viime talvena niin teddy- kuin turkistakki vaikka molempia en osannut ajatellakkaan vielä samaisena syksynä!

  1. Niinpä, oli kyllä mielettömän hyvä tuuri, että löytyi näin helposti käytettynä! Ja kuulostaa tutulta, itsekin pyörsin tuolloin pääni juuri nimenomaan sen teddytakinkin kohdalla ja nyt en malta odottaa, että saan sen taas tänä talvena käyttöön ;)

   Kivaa viikkoa!

 5. Osaatko mitenkään kuvailla, miten paljon tuohon small-kokoon mahtuu tavaraa? Gradunkirjoitusmotivaatioksi/valmistumislahjaksi pohdin itselleni samaa laukkua ja arvon small ja medium kokojen välillä :)

  1. Voisin hei tehdä pitkästä aikaa nostalgisen laukun sisältö -postauksen! Tämä Small koko on ainakin omaan käyttööni ihan loistava, laukkuun mahtuu paljon tavaraa mutta pysyy kuitenkin kompaktin kokoisena. Toki painoa tulee herkästi jos ahtaa ihan täyteen, mutta omassa normirepertuaarissani mitä kantaa mukana niin ei ole ollut ongelmaa :)

   Mutta hei palaan asiaan sen postauksen kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *