Ruutuhameen syksyinen versio

Ikkunasta ulos katsellessani näen pienten lumihiukkasten leijailevan hiljalleen maahan. Saataisiinpa pian oikein kunnon lumipeite, sentään ollaan saatu viime päivinä nauttia Tampereella pienestä kuurasta ja sen tuomasta valosta. On siis korkea aika puskea ulos näitä luonnoksiin jääneitä syksyisempiä asukuvia, ennen kuin maassa on hanget ja ulkona ilman takkia kuvaaminen on silkka muisto vain. Eilen teki jo aika tiukkaa takista huolimatta, pakkanen pureutui luihin ja ytimiin hetkessä, hrrh!

Tässä asussa yhdistelin muutamia elementtejä, jotka olette kenties nähneet syksyn asuissa jo aikaisemmin. Ruskean pooloneuleen yhdistin aiemmin sinisiin farkkuihin, ruutuhameessa kipittelin viimeksi paljain säärin ja yli polven saappaat näkyivät syyskuisessa asussa. En olisi ajatellut näiden yhdistämistä keskenään, kunnes bongasin Metin vlogissa vastaavan kokonaisuuden, joka näytti tosi hyvältä! Ainekset asuun löytyi myös omasta kaapista, kiitos siis Metille inspiraatiosta ;) Harmi vaan ettei ilman sukkahousuja enää tarkene kuten hänen asussaan, ja jotenkin vierastan mustien saappaiden yhdistämistä mustiin sukkiksiin, mutta näillä mennään. Hameasut ovat kivaa vaihtelua paljon käyttämilleni farkuille ja nahkahousuille!

Ruutuhame1 Ruutuhame3 Ruutuhame2 Ruutuhame4

Knit / Massimo Dutti
skirt / Zara
boots / Zara
bag / Gucci

Photos: Mari / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *