Ripaus väriä harmauteen

Taas polkaistaan viikko käyntiin! Harvinaisen ankea on kyllä jälleen tämä maanantai, naurattaa miten yritin optimistisena syödä aamupalani kynttilänvalossa ajatellen, että luonnonvaloa tulee juuri ja juuri tarpeeksi vieressä olevasta ikkunasta. Kauaa en jaksanut pimeydessä siristellä, vaan kävin napauttamassa kattovalot päälle. Yhtä harmaalta näyttää kaikki tulevatkin päivät, joskin sääennuste lupailee näköjään vähän aurinkoisempaa ensi viikolle – jes! Miten paljon toivoa nuo ennusteessa pilkahtelevat auringot tuovatkaan, valo kun on niin harvinainen näky tähän aikaan vuodesta. Kuten aiemmin jo kirjoitinkin, niin aina tästä synkästä marraskuusta on selvitty, joten niin tänäkin vuonna! Nämä muutamien viikkojen takaiset asukuvat tuokoot vähän väriä tähän päivään.

Mennyt viikonloppu ainakin antoi energiaa harmaaseen viikkoon. Lähdin lauantaina Helsinkiin, piipahdin ensin ystäväni tupareissa näkemässä tyttöjä ja vietin myöhemmin illalla aikaa vanhempieni kanssa. Leivoin illalla myös bravuuriani porkkanakakkua isänpäivälle – isälle on aina vaikea keksiä lahjaa, joten leipomukset toimittivat lahjan virkaa tänä vuonna. Isänpäivää vietettiin sitten koko perheen kanssa, oli niin ihanaa nähdä sisaruksiani ja heidän lapsiaan taas pitkästä aikaa. Kauempana asuvana arvostan tällaisia hetkiä aina valtavan paljon!

Pimeydestä huolimatta ihanaa alkanutta viikkoa!

Punainenneule3 Punainenneule2 Punainenneule4 Punainenneule1

Blazer / Zara
knit / Filippa K
jeans / Gina Tricot
bag / Givenchy
boots / Zara

Another grey Monday – this is the darkest time of the year and it’s always difficult for me not seeing any glimpses of light for days. The sun sets already at 4 pm so it feels like it doesn’t even have time to rise at all! November is definitely not my favorite month but luckily we’re already halfway through it. I had a lovely weekend in Helsinki spending time with my family as it was Father’s Day on Sunday. I don’t see my family that often as I live in another city so I get so much energy from moments like these. Hope you had a nice weekend as well – have a great Monday!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

2 thoughts on “Ripaus väriä harmauteen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *