Norway Snapshots

PR-matkan tarjosi essie.

Vihdoin näytille muutamia kuvia viikon takaisesta Norjan matkasta, jolla olin essien kutsumana. Kuten aikaisemmin jo mainitsin, vei Norja sydämeni tyystin! Jo lentokoneesta maisemia katsellessani piti haukkoa henkeä korkeat lumihuippuiset vuoret ja vuonot nähdessäni – en voinut kuin ihmetellä, miten Norjaan ei ole tullut aikaisemmin lähdettyä. Poikaystäväni on ehdottanut sitä joskus matkakohteeksi ja en ole täysin tyrmännytkään ideaa, mutta jokin toinen kohde on ollut lopulta houkuttelevampi. Näiden parin päivän jälkeen olisin kuitenkin valmis palaamaan Pohjois-Norjaan vaikka tältä istumalta – tänne on ehdottomasti vielä päästävä!

Essie11

Majoituimme Tromsøssa Malangen Resortissa, josta oli henkeäsalpaavat näkymät vuorille. Päästiin ihastelemaan maisemia vesiltä käsin seuraavan päivän aktiviteetissa speed boatingissa ja se oli ihan huikea kokemus (vaikka alkuun hieman jännitinkin). Touhussa tuli kaikista kerrastoista ja lämpöpuvuista huolimatta todella kylmä etenkin eturivissä istuessa, mutta oli todellakin sen arvoista. Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä oli, kun takaisin palatessa vene lipui hiljalleen kohti rantaa, aurinko paistoi kirkkaana taivaalta ja ympärillä oli kevyt sumu. Ihan uskomattoman kaunista.

Essie3

Essie toi meidät Norjaan uuden revontulista inspiraationsa saaneen talvikokoelman lanseerauksen tiimoilta, ja paikalla oli vaikuttajia useista eri maista. Suomesta kanssani reissussa oli tietysti Alexa, joka on essien brand ambassador. Kurkatkaa myös Alexan juuri julkaisema vlogi Norjasta!

Essie7

Lämmin ja mukava matkustusasuni, josta näittekin enemmän kuvia täällä. Majoituttiin taustalla näkyvissä pienissä punaisissa mökeissä – tuolta oli ihana herätä ja nähdä heti ensimmäisenä ikkunasta jylhänä kohoavat vuoret.

Essie1

Katsokaa nyt näitä näkymiä! Eivätkä kuvat edes anna täysin oikeutta. Meidän oli tarkoitus mennä saunaan ja paljuun fiilistelemään auringonlaskua, mutta aikataulun venähdettyä todistettiinkin auringonlaskua mökiltä käsin. Ei se myöhemmin iltahämärässä paljussa rentoutuminen ja pimenevän vuoriston katseleminenkaan huonoa tehnyt.

Essie10 Essie5

Essien revontulen väreissä hehkuva talvikokoelma on tosi onnistunut! Neutraalien kynsilakkasävyjen suosijana kaksi ehdotonta lemppariani kokoelmasta ovat hempeä hieman lilaan taittava harmaa just the way you arctic, sekä kaunis tummanpunainen hear me aurora.

Essie6

Revontulista puheen ollen (kuvista kiitos Alexalle)! Olimme lähdössä illallisen jälkeen yhdessä oppaan kanssa revontulien metsästykseen, mutta saimmekin upean valoesityksen jo illallisella. Kesken syömisen joku bongasi ulkona käydessään väriloiston taivaalla ja huusi kaikki äkkiä ulos katsomaan. Näky oli kyllä maaginen – näin vahvoja revontulia en ole aikaisemmin nähnyt, joten hymy oli herkässä. Illallisen jälkeen puettiin vielä paksummat kerrastot päälle ja lähdettiin koko porukka vähän matkan päähän katselemaan revontulia, lämmiteltiin nuotion äärellä ja ihasteltiin taivasta.

Essie9

Kiitos vielä essie upeasta reissusta ja elämyksistä! Norja-kuume syttyi kyllä toden teolla, enkä malta odottaa että pääsen joskus näihin maisemiin oikein kunnolla ajan kanssa.

Here are a few snapshots from my recent trip to Norway together with essie. This was my first  time in Norway but definitely not the last! We travelled to a little village called Tromsø up in the north and stayed in Malangen Resort. The views there were just stunning – never seen anything like this before. Essie had invited us and a bunch of other influencers around the world there to celebrate the new winter collection which is inspired by the Northern lights. We were lucky enough to actually see some Northern lights ourselves as well – I was so excited about them! We had wonderful two days in Tromsø and I can’t wait to travel back to Norway some day. Thanks again essie for a lovely trip!

8 thoughts on “Norway Snapshots

  1. Aivan upeita kuvia ja maisemia! Itse olen käynyt Pohjois-Norjassa viimeksi joskus 15 vuotta sitten, eli ihan liian kauan aikaa sitten. Sinne on kyllä jatkuva pieni matkakuume, on niin hieno paikka. :) Ehkäpä tässä lähivuosina…

    1. Kiitos Tanja, maisemat oli kyllä ihan mielettömät! Pohjois-Norjaan on todellakin vielä päästävä takaisin :)

  2. Haha, näiden kuvien ja Alexan videon perusteella olisin valmis varaamaan Norjan matkan vaikka heti :D

  3. Täälläkin yksi joka haaveilee Norjan reissusta☺️ Millä matkustitte Tromsoon(tromsööseen..? 😂) Oliko matka pitkä? Näittekö tuolla Resortissa lapsia? 😄 Kiitos jos kerkiät vastaamaan :)

    1. Moikka Tuuli! Haha, kaupungin lausuminen aiheutti itsellekin välillä tänka pån, mutta ilmeisesti suomalaisittain puhutaan Tromssasta 😂 Lennettiin Oslon kautta, Oslosta lensi vielä olikohan vähän päälle pari tuntia Tromssaan – ilmeisesti suoria lentoja Helsingistä ei tänne menekään. Tromssasta oli vielä sitten kutakuinkin tunnin ajomatka tänne Malangen Resortiin, joten se on hieman kauempana kaikesta muusta, mutta oli kyllä ihana oma rauha luonnon keskellä. En ainakaan muistaakseni nähnyt lapsia, hyvin vähän itse asiassa muita majoittujia meidän porukan lisäksi muutenkaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *