Mysteeriviikonloppu ja käärmekuosia

Mainitsin kuun alussa tulevasta mysteeriviikonlopusta, joka on nyt selvinnyt. Lähdemme yhdessä poikaystäväni perheen kanssa Kööpenhaminaan, miten ihana yllätys! Tykkään Köpiksestä ihan hurjasti, käytiin siellä edelliskesänä ystävien kanssa ja ihastuin kaupunkiin tyystin – aivan ihania kahviloita ja ravintoloita, tyylikkäitä ihmisiä, kiinnostavia pieniä putiikkeja ja kaunis arkkitehtuuri. Eräs ystäväni oli tällä viikolla siellä työmatkalla ja hänen laittamiensa kuvien perusteella joulukin on kaupungissa jo pitkällä! Joulukoristeita ja kransseja siellä täällä, pimeyteen piristystä tuovista jouluvaloista puhumattakaan. Veikkaan siis, että palaan kotiin heränneen joulufiiliksen kera, tähän asti kun se on ollut vielä hieman kateissa.

Tosi kiva siis lähteä, sääkin lupailee hyvää viikonlopulle! Eikun pakkailupuuhiin – matkalaukkuun päätyy mitä luultavimmin myös tämän kuvien pliseerattu hame. Eläinprinttien ollessa suuressa suosiossa tänä syksynä olen aikaisemmin sivuuttanut käärmekuosin tyystin, mutta tässä ruskeassa sävyssä se toimii mielestäni tosi hyvin. Tällaisia pidempiä hameita ja mekkoja olen kaappiini kaivannutkin, niin saa vähän vaihtelua syys- ja talvipukeutumiseen farkkujen ja nahkahousujen ohelle.

Nyt ihanaa viikonloppua ja hei – huomenna tulee uusi my day -vlogi pitkästä aikaa!

Snakeprint3 Snakeprint5 Snakeprint4 Snakeprint2 Snakeprint6

Knit / Samsoe & Samsoe
skirt / H&M (find here*)
bag / Gucci
shoes / &Other Stories (find here*)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *