MY DAY -VLOGI

Olette toivoneet uutta my day -vlogia ihan hurjasti, joten täältä pesee! Tästä tuli jälleen tällainen ihan perus arkipäivävideo, mutta nimenomaan sitä arkea olettekin toisaalta toivoneet :) Olisin iloinen, jos laittaisitte taas palautetta tulemaan <3 Mitä tykkäsitte vlogista, entä mitä haluaisitte jatkossa nähdä enemmän näillä päivä kanssani -videoilla? Ensi kerralla voisin kuvata my dayn esimerkiksi Helsinki-päivästäni tai viikonlopulta.

Iloisia uutisia videorintamalla myös loppuvuoteen, sillä tulossa on pari muutakin toivetoteutusta! Joulukuun alussa tulee meikkitutorial juhlameikistä, myöhemmin taas on tiedossa mitä syön päivässä -video. Olen kyllä innoissani näistä, videot on niin kivaa vaihtelua kuviin ja tekstiin, joten näistä saa aina paljon irti. Vinkkinä vielä, että tilaamalla kanavani, saat aina heti ilmoituksen uudesta videosta :)

28 thoughts on “MY DAY -VLOGI

 1. Tosi kiva video jälleen kerran! Mukava seurata ihan sun normi arkipäivän askareita :) juhlameikkivideota odotellessa!

  1. Super kiva kuulla että tykkäsit, kiitos paljon Kaisu! 😍 Oma arki tuntuu niin tylsältä ja tavalliselta, mutta nimenomaan arkisia vlogeja tykkään itsekin katsoa muilta.

   Ihanaa lauantaita sinne!

 2. Ihana video, näitä näkisi kyllä mielellään lisää! :) pakko tohon ikaffeen mainita, et lausuin sen itsekin ”aikaffe” ennen kuin suomenruotsalainen ystäväni hieman valisti mua oikeaoppiseen lausumiseen.. :D tää olikin sitten aikamoinen ahaa-elämys itselle :D

  1. Tosi kiva kuulla, kiitos ihana Milla :) Haha, hyvä etten ole ainoa! En ollut yhtään kyseenalaistanut omaa lausumistani ennen kuin poikkis huomautti, mutta kyllähän se tosiaan käy järkeen 🙈

 3. Olipa iloinen video! :) Tuo mitä syön päivässä -video kiinnostaa, toisten syömisistä kun voi saada inspiraatiota itselleen!

  Ei liity videoon, mutta on monesti ollut mielessä kysyä, vaan enpä ole muistanut. Sinullahan taisi olla atooppinen iho, niin tuleeko koskaan kasvoihisi ihottumaa, kun kuvissa ja videoissa ne on aina niin hyvässä kunnossa? Vai saatko peitettyä meikillä vai etkö vaan kuvaa silloin, jos ihottumaa on? :)

  1. Kiitos Tanja, ihana sinä!

   Mulla on harvemmin kasvoissa mitään sellaista näkyvää ihottumaa, vaikka kuiva iho onkin, välillä voi olla jotain ekstrakuivia kohtia. Kaulaan mulla sen sijaan ilmaantuu aina tasaisin väliajoin toiselle puolelle sellainen välillä tosi pahankin näköinen punainen kuiva läntti, en ymmärrä mistä se tulee aina yhteen samaan spottiin. Se voi varmasti joskus näkyä kuvissa tai stooreissa tms kun on vaikea peittääkään 🤔

 4. Tosi ihana video, lisää tämmösiä! Vaikutat tosi sympaattiselta persoonalta :)

  1. Ihana kiiitos paljon kommentista Sofia!! Näistä saa niin paljon iloa videoiden tekemiseen jatkossa 😍

 5. Ihana video! ❤ Mielelläänhän näitä kuuntelisi/katsoisi lisää. 😊 Hei muuten, pakko kysyä kun oon ihastellut sun camelin väristä Other storiesin villakangastakkia että minkä koon itsellesi siitä valitsit? 😊 Ihanaa joulunalusaikaa! 🎄

  1. Miten kiva kuulla, kiitos paljon Sari! 💓

   Otin takista koon 34, olen yleensä takeissa 36 kokoa, mutta tästä pienempi oli ehdottomasti parempi. Takki ollut ylläni täällä Köpiksessäkin, se on niin ihana päällä 😍 Oli tosi hyvä hankinta!

   Kuin myös sinne, mukavaa joulun odotusta! 🌟

 6. Moi. Mistä punainen ja vihreä pusero on peräisin? Video oli hyvä, ei väkisin väännetty:)

  1. Moikka Emilia! Kiitos paljon, tosi kiva kuulla :) Sen olen huomannut, että jos fiilistä videoiden kuvaamiseen ei ole, niin sitten kannattaa jättää toiseen päivään – oma into tekemiseen kuitenkin varmasti näkyy jäljessä!

   Punaisen olen saanut Nelly.comista (muistaakseni NLY Trendin), vihreä on Twist & Tangon INCH:stä ostettu. Molempia olen pitänyt syksyn iltamenoissa tosi paljon, juuri itse asiassa oli tuo vihreä yllä täällä Köpiksessä illallisella 😍

 7. Ihana video! Hymy huulilla sai itsekin sitä katsoa, niin aito ja positiivinen ja sopivan mittainen!:) ehdottomasti lisää😍

  1. Aivan ihana kuulla, kiitos Venla! 💓 Niin kiva jos voi välittää positiivista fiilistä sinne ruudun toisellekin puolen 😍

 8. Oot niin symppis en kestä!😍😭ihana video! Innolla odotan suunnitteilla olevia tuleviksi.
  Ja vitsi, mitä mysteeriviikonlopusta paljastui!👌🏼Köpikseen haluaisin joskus päästä, niin kuin moneen muuhunkin paikkaan😃

  1. Voi ihana sinä, kiitos herttaisista sanoistasi 💓 Nyt on kyllä taas intoa videoiden tekoon, kiva toteuttaa tulevia toivevideoita!

   Köpis on ollut kyllä niin ihana, tänään vielä koko päivä aikaa fiilistellä täällä :)

   Mukavaa sunnuntaita sinne!

 9. I loved it! Even though I have no idea what you’re saying, I truly enjoyed watching this vlog!
  You look amazing and you seem like such a happy and positive girl! :) Keep that up!

  Have a great time in Copenhagen!

  xx Carian

  1. Aww that’s so sweet of you that you watched this even though it’s in Finnish!! Thank you dear Carian ❤️ Must say that you’re one happy & positive girl as well – always leaving such nice comments filled with good vibes 😍 Really appreciate it!

   Have a lovely week!

 10. Olet niin mielettömän kaunis ja fresh, ihanan luonnollinen, mutta silti viimeistelty! Ja sun tyyli on ihan tajuton, kuinka panostat asuihin ja olet selkeästi löytänyt tyylisi, vaikutat itsevarmalta ja oikein hehkut <33 ihanaa joulunodotusta sinulle ja ehdottomasti vlogeja lisää :)) kiitos, että inspiroit minua joka päivä positiivisuuteen ja hyvyyteen

  1. Voi miten kauniisti kirjoitit, kiitos mielettömän paljon Vilma <3 Tuli leveä hymy kasvoille tämän luettuani! Lienee siis ilmiselvää, että minäkin saan täältä blogista teidän ansiosta ihan hurjasti iloa päiviini, kiitos siis teille lukijoille että pidätte kommenttiboksin niin positiivisena paikkana :) Arvostan sitä valtavasti!

   Ihanaa joulun odotusta sinullekin 😍

 11. Todella kiva video! Jatka ihmeessä näiden tekemistä, mä ainakin kattelen näitä innolla :) Vaikutat näiden videoiden välityksellä todella ystävälliseltä ja positiiviselta ihmiseltä. Toki tuon kuvan olen saanut sinusta jo blogisi kautta, mutta nämä videot vielä vahvistavat tuota fiilistä! Ihanaa joulunodotusta sulle Jonna :)

  1. Voi että ihana, kiitos paljon Kia! 💖 Olen ollut ihan yhtä hymyä näistä kommenteista, niin kivaa että tykkäätte videosta! Ehdottomasti teen näitä siis jatkossakin, kun tulee aina niin positiivinen vastaanotto ☺️ Kiitos vielä piristyksestä ja kuin myös ihanaa joulunodotusta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *