Keittiön kaunein

Kaupallinen yhteistyö: Electrolux & Asennemedia

Avokeittiö oli yksi syistä, miksi ihastuin asuntoomme. Toki siinä hurmasivat myös hyvä pohja, vaaleat pinnat sekä vanhalle talolle ominaiset korkea huonekorkeus ja leveät ikkunalaudat. Pidin kuitenkin avarasta, yhtenäisestä tilasta ja siitä ajatuksesta, että keittiössä voisi esimerkiksi kokkailla vieraiden istuskellessa samassa tilassa mukavasti sohvalla. Tai siitä, että heräisin aamulla ja näkisin makuuhuoneen pariovista keittiössä poikaystäväni keittämässä kahvia ja tekemässä aamiaista. Ei sillä, että se olisi mikään joka-aamuinen näky ;)

Electrolux Eplore 7 Electrolux3 Electrolux7

Avokeittiö asettaa kuitenkin myös tiettyjä haasteita, esimerkiksi tiskivuoria ei toki halua jättää lojumaan pöydille, kun ne iskevät silmään lähes heti eteisestä sisään astuttua. Toisaalta tuo korkea saareke on siinä mielessä nerokas, ettei sohvalta tai ruokapöydän äärestä ole suoraa näköyhteyttä keittiön tasoille. Poissa silmistä, poissa mielestä. Saareke myös jakaa hyvin tilaa ja tekee siitä hieman rauhallisemman, kun liesi ja osa pöytätasoista ei ole nähtävillä joka suuntaan. Olemme muuten miettineet kaiteen maalaamista mustaksi, vaikka toisaalta meneehän tuo ruskea lankkupöydän kanssa yks yhteen.

Avokeittiön myötä korostuu myös tyylikkäiden kodinkoneiden merkitys. Olinkin tästä Electroluxin kampanjasta super innoissani, sillä nyt jos koskaan voidaan puhua kauniista kodin elektroniikasta. Saimme syksyllä Electroluxin uuden Explore 7 -tehosekoittimen (E7TB1-8SSM), jonka edessä olin täysin sulaa vahaa jo tuon Vaalean hiekan sävyn ja ruusukullan yhdistelmän nähdessäni. Tätä kaunotarta ei suinkaan tarvitse käytön jälkeen piilotaa kaappiin, päinvastoin! Väriyhdistelmä on täydellinen, tosin eivät värit Metsän vihreä tai Graniitin musta tälle juuri häviä, mutta vaalea sopii parhaiten meidän keittiöön.

Electrolux4 Electrolux5

Moni kakku päältä kaunis, tämä blenderi on kuitenkin osoittautunut loistavaksi muutenkin kuin vain ulkomuotonsa puolesta. Varoitan jo etukäteen, että tästä postauksesta tulee varmaan yhtä ylistysvirttä, mutta olen laitteesta niin vilpittömän innoissani! Olen monesti kertonut, miten blenderi on meillä käytössä päivittäin ja kuinka laadukkaaseen sellaiseen satsaaminen kannattaa, joten suhtaudun aiheeseen intohimoisesti. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin yrittää saada smoothieta kyhätyksi tehottomalla blenderillä terän taistellessa jäisiä marjoja ja hedelmiä vastaan, been there. Tässä Explore 7 -tehosekoittimessa on innovatiivinen PowerTilt -teknologia – kymmenen asteen sekoituskulma sekä optimaalinen sekoitusnopeus takaavat alhaisemman lämpötilan, jolloin ainesosat eivät yliprosessoidu ja ne säilyvät tuoreina. Lisäksi tehosekoittimessa on älykäs nopeuden säätö – laite nostaa tarvittaessa automaattisesti tehoa, jotta sekoitusnopeus on juuri oikea esimerkiksi raskaampaa seosta tai suurempaa annosta varten. Laitteen neljä valmista reseptiohjelmaa (smoothie, jäänmurskaus, juoma & keitto) ovat myös käteviä, kun voi vain napauttaa kosketusnäytöltä haluamansa ohjelman, eikä tarvitse säätää tehoa manuaalisesti.

Tehokas blenderi on jo itsessään rahan väärti, mutta pakko nostaa vielä tehosekoittimen mukana tulevat lisätarvikkeet, jotka mahdollistavat monipuolisemman laitteen käytön. Meillä on ollut erikseen käytössä silppuri esimerkiksi sipulin tai muiden pienten ainesosien pilkkomista varten, joten monitoimisilppuri -lisätarvikkeen myötä nyt on yksi laite kaapissa vähemmän. Mukana tulee myös matkapullo kiireisiä aamuja varten sekä mehusuodatin, jolla ollaan jo pyöräytetty tuorepuristetut appelsiinimehut.

Electrolux Paras blenderi

Aika päheä vekotin, eikö? Lisätarvikkeisiin sekä Explore 7:n ominaisuuksiin voi tutustua lisää Electroluxin sivuilla, mutta tässä kuitenkin pähkinänkuoressa pieni ylistysvirsi. Tulen muuten esittelemään tämän käyttöä vielä tarkemmin joulukuussa :)

10 thoughts on “Keittiön kaunein

 1. Voi jestas, mikä upeus tuo kone! Tahdon😍 Juuri puhuin vanhemmille, että en toivo joululahjaksi muuta kuin uuden tehosekottimen. Nykyinen pitää kamalaa meteliä ja mitään ei tapahdu. Yritä siinä sitten tehdä pikainen aamusmoothie, niin ettei poikaystävä herää… :D

  1. Sanos muuta, harvoin mikään kodinkone aiheuttaa näin vahvoja sykähdyksiä! 🙈 Tehoton ja vielä äänekäs tehosekoitin on kyllä niin hermoja raastava yhtälö, meilläkin ennen heräsi varmaan koko talo kun surruteltiin vanhalla blenderillä menemään 😅 Tässä on lempeämpi ääni, eikä tarvitse sekoittaa läheskään niin kauaa kuin edellisellä laitteella, kun tulee pehmeä lopputulos nopeammin. Iso suositus! 😍

 2. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogistasi. Keittiössä näkyvä musta hyllykkö on ihanan yksinkertainen. Onko mistä hankittu?

   1. Aa kiitos tiedosta, onpa ollut mahtava löytö! 😊 Miten mulla on tuo postaus mennyt kokonaan ohitse 🙈

    1. Eipä kestä, kiva jos oli hyötyä! Jyskistä tosiaan yhä löytyy, joten eikun suunta sinne tai nettikauppaan 😍

 3. Hei saako kysyä mistä nuo lasiset(?) pillit? Itse juon usein pillillä, mutta haluaisin päästä muovisista eroon.. Lisäksi kiinnostaa myös tuo marmoritarjottimella oleva maljakko, onko mistä hankittu? :)

  1. Moikka Kiia! Toki saaat, lasipillit on Granitista – sellainen muistaakseni kuuden pillin setti :) Ollut tosi hyvä ostos, pystyy myös pesemään näppärästi koneessa. Maljakko taas on vanha kristallinen viskikarahvi, jonka olen saanut vanhempieni kätköistä. Sellaisia voi löytää ainakin antiikkiliikkeistä, joten kannattaa tehdä kierros, jos onnistaisi!

   Ihanaa päivää sinne!

 4. Hei,

  Olisin kysynyt kuinka leveä ja pitkä puinen pöytänne on? Todella kaunis koti! :)

  1. Heippa Alexandra! Pöytä on 90cm x 150cm, halusimme teettää hieman standardia neljän hengen pöytää isomman, jotta päätyihin mahtuu tarvittaessa kuudennet ruokailemaan :) Kiitos kaunis, me kyllä viihdymme täällä niin hyvin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *