Kahvilavinkki Tampereelle – Powau

Ilahdun aina, kun tänne Tampereelle rantautuu jotain uutta, oli sitten kyseessä kahvila, ravintola tai jokin putiikki. Pari viikkoa sitten käytiin täällä visiitillä olleen ystäväni kanssa testaamassa vastikään Stockmannille avattu Powau, joka on ehkä jo monelle tuttu Turusta sekä Helsingin Pauligin Kulman antimista. Kiva saada hieman uusia tuulia Tampereellekin!

Powau löytyy Hämeenkadun puolelta Stockmannia ja tilat on sisustettu viihtyisästi – kahvila on sopivasti omassa rauhassaan ja sitä unohtaa olevansa tavaratalon hulinassa. Testattiin lounaalla Powau Salad, jossa saa valita pohjan neljästä eri vaihtoehdosta, kastikkeen, proteiinin sekä lisätäytteet. Kulho tulee aivan kukkuroilleen (kannattaisin ehkä laakeampaa versiota helpomman syömisen puolesta :D), joten täytteistä ei ole kyllä pulaa. Otettiin lisänä vielä tuorepuristetut mehut (setin hinta oli 12,90€), iso peukku tuolle oranssille mehulle!

Ystäväni Mari kirjoitti aikaisemmin omassa postauksessaan, että Tampereen Powau aloittaisi pian aamupalan tarjoilun ja sitä odotan kyllä innolla, sillä Instagramin perusteella valikoima näyttää juuri sellaiselta mitä olen tänne kaivannutkin. Sitä odotellessa siis!

Powau1 Powau2 Powau5 Powau4

2 thoughts on “Kahvilavinkki Tampereelle – Powau

  1. Odotin Tampereen Powauta pitkään ja kun se viimein melkein 1,5kk myöhässä aukesi, niin mulle se oli iso pettymys. Mä itse en kuvailisi sisustusta viihtyisäksi, vaan päinvastoin kolkoksi ja valikoimakin on harmillisen laiha. Olin jo instan perusteella ottamassa tästä vakkarikahvilaa itselleni, mutta Tampereen valikoima ja myöskin kolkko sisustus vei fiilikset ihan täysin. Pari kertaa kävin asiakkaana, mutta kyllä viereinen kahvila valitettavasti on sen jälkeen vienyt voiton.

    1. No voi harmi! Mä itse tykkään tuosta tiskistä miten se on laitettu kupariputkineen sun muineen, mutta ihan totta että itse kahvilapuoli on vähän kolkohko.

      Omasta mielestäni esimerkiksi salaateissa on tosi hyvä ja monipuolinen valikoima, muuhun en niin kiinnittänyt huomiota kun olin vaan lounaalla. Toivotaan että pian tarjottava aamupala laajentaisi vähän valikoimaa ja että Powau kehittyy vielä – tänne kun olisi kuitenkin tämän tyyppiselle kahvilalle varmasti kysyntää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *