Headband – yay or nay?

Kerroin pari viikkoa sitten Instagram Storyssa nuoruuden pantatraumoistani ja siitä, miten alan hiljalleen päästä niistä eroon. Enkä ollut muuten ainoa traumojeni kanssa, sillä Instagramissa tekemässäni kyselyssä mielipiteet hiuspannoista jakautuivat aika tarkalleen fifty fifty – osa liputti puolesta, osa taas ei ollut vielä lämmennyt. Pantoja tuli käytettyä nuorena niin paljon, etten olisi ihan heti uskonut pystyväni suomaan niille uutta mahdollisuutta, mutta tässä sitä ollaan. Tänä syksynä hiuspannat ovat super trendikkäitä ja silmä on alkanut taas tottua, kun pantoja on näkynyt muiden päässä ja kauppojen hyllyllä. Olen ihastunut erityisesti tällaisiin samettisiin, solmulla varustettuihin versioihin ja ostin lopulta yhden kokeiluun, omani löysin Lindexistä.

Panta3

Olen totutellut jälleen hiuspannan käyttöön, onhan tuo jotenkin suloinen! Panta on trendikkyytensä lisäksi tietysti käytännöllinen, sillä saa pidettyä suortuvat poissa silmiltä ja pelastettua myös huonon hiuspäivän. Likainenkin tukka näyttää heti paljon ryhdikkäämmältä, kun panta on pitämässä niitä ojossa. Lisäksi hiuspannalla saa helposti tuotua mielenkiintoa yksinkertaisiin asuihin – simppeli neuleasu saa hetkessä uutta eloa hiusasusteilla. Pian onkin tulossa asukuvia pannan kanssa!

Panta2 Panta1

A couple of weeks back I shared my crush for headbands on my Instagram Stories. It took me a while to warm up for them as they remind me of my youth – used to wear headbands quite a lot back then! Now I’m starting to get rid of that association and luckily so, as headbands are such an easy way to make a simple outfit more interesting. Not to mention keeping your hair on point, even on bad hair days! What do  you think of headbands – yay or nay?

8 thoughts on “Headband – yay or nay?

 1. Olen kanssa ihaillut pantoja muilla ja nyt on kyllä pakko ostaa itsellekin!😍niin helppo asun piristys, että pakko kokeilla, vaikka aika vahvasti lapsuus tulee mieleen😅🙈

  1. Eikun kokeilemaan, niin niistä traumoista pääsee eroon, hehe! Panta on tosiaankin niin helppo asujen piristäjä ja kiva yksityiskohta 😍

 2. Upea, näyttää niin kivalta! Ensin koko pantaa ja mainitsemiasi traumoja ajatellessa pohdin kepeästi, että pyh mitkä traumat, ei minulla traumoja ole ja näyttääkin niin kivalta sinulla… mutta sitten ajattelin pidemmälle josko pannan laittaminen omaan päähän tuntuisi nyt luontevalta :DD Sanotaanko, että vaatisi varmasti totuttelua, eli tosiaan taitaa olla joitakin traumoja täälläkin vaikken heti niitä tunnistanutkaan! :D Mutta koska näyttää niin kivalta, erityisesti tuo valitsemasi kappale, niin täytyykin ehkä lähteä sovittelemaan ja katsomaan josko löytyisi joku joka omaan päähän istuisi tuomatta niitä ala-asteen fiiliksiä!

  1. Kiitos Roosa! Haha, en tosiaan ole siis ainoa, jolla näitä lapsuuden tai nuoruuden viboja on 🙈 Mutta ei kun kokeilemaan pantaa omaan päähän, niin pääsee niistä ehkä mahdollisesti eroon ;)

 3. Todellakin Yay! Oon haaveillut kans itselleni tuollaista solmupantaa, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa sitä! :)

  1. Sitten vaan pantaostoksille! Tällaisia on nyt kyllä onneksi vähän joka kaupassa, joten valinnanvaraa ainakin löytyy 😍

 4. yay ehdottomasti! ajattelin ettei tuollainen panta sopisi minunkaltaiselle ohuthiuksiselle tyypille mutta kappas, sopii!!

  1. Tiedätkö ajattelin ihan samaa! Mietin että panta sopisi vaan paksutukkaisille tukkajumalattarille 😃 mutta kummasti se toimii ohuellakin tukalla, jes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *