Headband in Action

Aloitin tänään päiväni Helsingissä aamiaistilaisuudessa uudessa ravintola Penélopessa – ei huono startti viikonlopulle! Nyt jatkan hommia koneelta käsin, töiden lisäksi agendallani on yhden kurssitehtävän viimeistely ja palautus. Odotan jo kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä, että tämä yliopiston viimeinenkin kurssi on paketissa ja opintopisteet kurssien osalta kasassa. En tiedä mitä ajattelin keväällä siirtäessäni tämän riippakivikurssin syksyyn, ihan kuin sen suorittaminen olisi yhtään sen mielekkäämpää nytkään :D Milloinkohan sitä oppisi olemaan lykkäämättä epämieluisia asioita ja noudattamaan periaatetta “älä jätä huomiselle sitä, minkä voit tehdä jo tänään”. Äitini on yrittänyt opettaa sitä jo pienestä pitäen, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole mennyt oppi vielä perille, hehe.

Tässä viime viikolta asu, joka syntyi hetken mielijohteesta tuskastellessani, etten meinaa keksiä harmaaseen marraskuiseen päivään mitään päällepantavaa lähtiessäni lounaalle. Lopulta mieleeni tuli beigen ja deniminsinisen yhdistelmä mustalla höystettynä – tällaiset super yksinkertaiset mutta kuitenkin jollain tapaa uudet, omasta kaapista kootut asut ovat parhaita! Dionysuskin pääsee tässä todella hyvin oikeuksiinsa, se näyttää mielestäni niin hyvältä farkun kanssa. Viimeinen silaus asuun oli tuo alkuviikosta täällä jo vilauttamani samettinen hiuspanta, joka piti toisen päivän tukan ojossa ja teki simppelistä neuleasusta paljon kiinnostavamman.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Asupanta1 Asupanta2 Asupanta3 Asupanta4 Asupanta5

Headband / Lindex
coat / Zara
knit / &Other Stories
jeans / Gina Tricot
boots / &Other Stories
bag / Gucci

I started my morning with a breakfast event today – not a bad way to get the weekend started! I still got a lot of things to do though before the weekend. I need to submit an assingment today – can’t wait for the moment when I’m done with this last course. Not to mention the master’s thesis but it’s still a long way until there, haha.

This outfit is from last week when I had lunch with a friend. I had the classic “I don’t have anything to wear” -situation (even though it’s a lie and we all know that!) but came up with the combination of beige, denim and black. I really like this simple outfit, especially with the cute headband that makes it more interesting. What do you think of this? Have a lovely weekend, peeps!
Photos: Mari / Edit by me

8 thoughts on “Headband in Action

 1. mun tekisi ihan hirveesti mieli hankkia myös tollanen samettipanta mutta tulee niin järkyt ala-aste vibat että jäisi varmaan käyttämättömäksi :D ääh, en tiedä!! näyttää sulla niin hyvältä :)

  1. Hahha, just ne samat ala-astevibat oli alkuun mullakin! Näin sieluni silmin itseni jossain luokkakuvassa panta päässä 🙈 Mutta kummasti sitä tottuu, käy sovittelemassa kaupassa! 😉

 2. Täällä myös yksi, joka ihmettelee mitä oikein ajatteli kun siirsi kevään kurssin tälle syksylle… :D Osasyynä silloiset työt, mutta hitto vie, myös ihan rehellisesti laiskuus. Monesti olen jo ehtinyt ajatella, että miksen voinut edes osaa kurssin töistä tehdä keväällä.

  Kivaa viikonloppua!

  1. Kuulostaa tutulta, lykkääminen on kyllä paha tapa 🙈 No ei auta kuin rutistaa kurssi kasaan, tsemppiä sullekin sinne! Ja ihanaa viikonloppua ☺️

 3. Niin ihana tää lookki 😍 ja nuo farkut täydellisen väriset, mikä niiden malli mahtaa olla? 💕

  1. Voi kiitos Johanna! 💓 Farkut ovat jo vanhemmat, joten samoja ei varmaan valitettavasti enää ole myynnissä. Voin kuitenkin tsekata vielä jos niissä lukisi malli, huikkaan tähän myöhemmin jos löydän ☺️

 4. Aivan ihana asu ja itsekin alan pikku hiljaa lämmetä samettipannalle. Täytyy käydä hankkimassa sellainen :) olisin kysynyt, että osaatko suositella hyviä korkokenkiä, avokkaita siis? Tarkoitukseni olisi ostaa basic mustat avokkaat, jotka ovat hyvät jalassa ja menevät juhlaan kuin juhlaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *