Favorite Coat for Winter

Ostin viime talvena pienen jahkailun jälkeen teddytakin, joka oli ihan loistohankinta! Takki osoittautui yllättävän lämpimäksi ja oli täydellinen valinta pakkaspäiviin, kun villakangastakilla ei enää pärjännyt, mutta ei halunnut kuitenkaan vuorautua toppatakkiin. Innoissani kaivoinkin takin tänä talvena esiin lämpöasteiden taas laskettua. Teddy tosin piti käyttää pesulassa ennen käyttöönottoa, sillä vaalea materiaali oli viime talven kovan käytön myötä ottanut arvatenkin hieman osumaa. Takki tuli onneksi pesulassa puhtaaksi, joten nyt se on saatu taas käyttöön!

Omani ostin tosiaan Zarasta viime vuonna, mutta vastaavia nallekarhutakkeja on näkynyt mynnissä tänäkin talvena, esimerkiksi tämä vaalea lyhyempi* tai tummempi beige pidempi versio*. Pidempikin takki houkuttaisi ja lämmittäisi varmasti vieläkin enemmän, mutta yksi teddy kaapissa riittäköön. Tässä vielä muutama asu viime vuodelta inspiraatioksi teddytakin käyttöön, tuo viininpunaisilla yksityiskohdilla höystetty asu on ehkä eniten mieleeni. Tuoreempiakin kokonaisuuksia on pian luvassa!

Burgundy6 Teddycoat3 Teddytakki Teddytakki6 Laventeli1

My favorite winter coat last year was definitely this cute teddy coat! It was such a good buy as I used it a lot on cold winter days. Teddy coat is perfect when you don’t want to wear a thick down jacket but need to stay warm. Now that it’s getting colder I was so excited to start using this again! Had to take it to a dry cleaning first though (a white coat doesn’t survive through winter without stains, that’s for sure :D) but now it’s like new again. Here are a few outfits from last year with the teddy coat but there will be some new ones soon!

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Favorite Coat for Winter

 1. Niin kuin itsekin tuossa totesit, tuo viininpunaisilla asusteilla varustettu kokonaisuus näyttää munkin mielestä törkeen hyvältä! Muistan itse asiassa ihastelleeni noita kuvia viime talvena! :)
  Aurinkoista päivää!

  1. Kiitos Ava! Viininpunainen on tuossa kyllä tosi kiva väripilkku, täytyy ottaa sama kombo tästä inspiroituneena taas käyttöön :)

   Täällä Tampereella ei pahemmin aurinko tänään paistele, mutta sentään hento lumipeite maassa vähän valaisee 😍 Ihanaa päivää sinnekin!

 2. Mistä tuo sinun pidemmän mallinen harmaa neule on kun näkyy tossa kolmannessa kuvassa? :)

 3. Tosiaankin ihana takki, sopii monenlaisten asusteiden kanssa. Nuo viininpunaiset kengät ovat kyllä piste iin päällä. Mistä ne ovat!
  Kiitos inspiroivasta blogista. 💕

  1. Takki sopii kyllä todella monen kanssa, viime aikoina olen käyttänyt tätä myös ronskimpiin maihareihin yhdistettynä! Viininpunaiset bootsit ovat Zarasta viime vuodelta :)

   Voi kiitos itsellesi Anne, kylläpä ilahdutti! Ihana kun luet blogiani 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *