Camel Coat

Olipa ihana viikonloppu! Yksi parhaista ystävistäni matkusti perjantaina tänne Tampereelle  ja jäi meidän luokse yökylään poikaystävän ollessa puolestaan Helsingissä. Vietettiin ihan vaan rentoa iltaa meillä – käytiin saunassa, tehtiin super hyvää kylmäsavulohipizzaa (täytyy tehdä toistekin ja kuvata resepti myös tänne!), juotiin viiniä ja katsottiin, kröhöm, Love Islandia. Sarja jota en kuvitellut koskaan katsovani, mutta johon jäinkin ihan vahingossa koukkuun :D Tunnustautuuko joku muukin?

Launtaina ystäväni lähti sitten takaisin kohti Helsinkiä ja minä puolestani sain paiskia päivän hommia yhden kurssitehtävän parissa huomattuani, että deadline olikin ollut edellisenä päivänä eikä vasta tällä viikolla. Vaikkei itse tehtävä ollut mikään vaativin mahdollinen, niin jotenkin lamaannuin stressistä, kun olikin yhtäkkiä kauhea kiire aloittaa ja saada se palautetuksi. Loppu hyvin kaikki hyvin, tehtävä on nyt palautettu ja ensi kerralla a) aloitan ajoissa b) tarkistan deadlinen kahteen otteeseen. Illalla mentiin vielä kavereiden kanssa keskustaan istumaan iltaa viinille ja sunnuntaina käytiin myöhäisellä pannaribrunssilla – ihana viikonloppu kaiken kaikkiaan siis! Toivottavasti teilläkin, energiaa maanantaihin!

Camel_coat2 Camel_coat1 Camel_coat4 Camel_coat5 Camel_coat3

Coat / &Other Stories (find here*)
knit / Tiger of Sweden
hat / Gina Tricot
faux leather pants / Twist & Tango
boots / Vagabond
bag / Saint Laurent

Hi everyone – how was your weekend? I spent mine with friends. One of my best friends who is living in another city was visiting me on Friday and came over for a night. We don’t see each other that often so it was so fun to spend time together making food, going to sauna and drinking wine. On Saturday I struggled with an assignment that was supposed to submit already on the day before (had a mix up with the days, so annoying!) but I survived with it and was able to go out to see some friends in the evening. On Sunday we had a pancake brunch – the perfect ending to the weekend! Hope you had a lovely weekend as well :)

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Camel Coat

 1. Todellakin tunnistan itseni tosta Love Island-koukusta: ekaa kertaa ohjelman mainoksia nähdessäni tuhahtelin vaan niille, mut kappas vaan – nyt odotan uusinta jaksoa kuin kuuta nousevaa ja sunnuntai-illat tuntuu jopa vähän tyhjiltä ilman sitä! Noloa :-D Mut ihana kuulla etten oo ainut! Aivan ihana tuo takki muuten <3

  1. Kuulostaa niin tutulta 🙈 Vielä ohjelman alettua ja ystäväni selittäessä siitä olin aivan varma, etten tulisi katsomaan jaksoakaan, mutta tässä sitä ollaan hahah. Ei kuitenkaan varmasti olla ainoita 😉

   Kiitos ja ihanaa alkanutta viikkoa!

 2. Voi, näissä kuvissa on vielä kauniit syksyn värit… :) Miten tuo vaihe vaihtuukaan aina niin nopeasti ja huomaamattomasti paljaisiin puihin ja hämäryyteen!

  Tuo lamauttava stressi on ihan hirveää. Minä haluaisin olla sellainen tyyppi, joka saisi stressistä lisäenergiaa, mutta yleensä käy toisinpäin. Siitä tulee äkkiä ikävä kierre: stressaa asioita niin paljon, että haluaa vain unohtaa ne koska muuten lamaantuu ja panikoituu, ja sitten stressaa vielä enemmän kun ne tekemättömät asiat kummittelee koko ajan mielessä.

  1. Sanopa muuta, nyt nämä värit ovat pelkkä muisto vain! Toivon kyllä että saataisiin pian lunta tämän harmauden tilalle, antaisi niin paljon valoa ja energiaa :)

   Feel you, olen ihan samanlainen! Vaikka muuten pärjään mielestäni ihan hyvin paineen alla, niin joissain tilanteissa se stressi tosiaan meinaa lamaannuttaa ihan tyystin, kun ei ole yhtään varautunut tilanteeseen. Ei auta kuin hengitellä syvään ja aloittaa! Mieluiten hoidan myös aina esimerkiksi työt hyvissä ajoin ennen deadlinea, mutta jos joskus menee tiukille, niin en kyllä saa minkään sortin lisäenergiaa siitä stressistä ja paniikista :D

   Kivaa ja toivottavasti stressitöntä viikon alkua sinne!

 3. Mä tunnustan myös, että oon pikkuhiljaa jäänyt koukkuun tohon Love Island Suomeen! Aluksi mietin, että “kuka tämmöstä ny kattoo?!” kunnes hupsista vain aina kun kello läheni kymmentä vaihtui kanava juurikin subille.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *