5 x kosmetiikkasuositus

Pitkästä aikaa hieman meikkituotesuosituksia! Kauneusteemalla jatketaan itse asiassa loppuviikostakin, sillä lauantaina tulee paljon toivottu video juhlameikistä. Sitä odotellessa kuitenkin katsastus muutamaan tuotteeseen, joista olen ollut viime aikoina innoissani meikkirintamalla.

Beauty1

Ra-kas-tan huulipunia, enkä lähde kotoa melkeinpä muualle kuin koiralenkille ilman että huulissa on edes jotain. Huulipuna on itselleni se viimeinen silaus lookiin ja tykkään vaihdella hieman eri sävyjä – juuri nyt tunnen oloni kotoisimmaksi lämpimässä punertavassa sävyssä tai omiin piirteisiini sopivassa nudessa. Ostin hetki sitten Yves Saint Laurentin nestemäisen Volupte Liquid Color Balmin – sävy on aivan ihana ja punan koostumus tosi miellyttävä. Juuri tällaista olin nyt syksyyn etsinytkin!

Sitä täydellistä nudea taas ei ole helpointa löytää, en nimittäin tykkää huulten oman värin vievästä liian vaaleasta nudesta, mutta en liian rusehtavastakaan, vaan jostain siltä väliltä. YSL:llä on täydellinen sävy ja olin juuri ottanut uuden purtilon käyttöön edellisen tilalle, mutta onnistuin hukkaamaan sen viime reissulla. Harmitti vietävästi, enkä ole vielä raaskinut ostaa uutta tilalle, mutta nyt löytyi sattumalta korvaaja! L’Oréal Paris julkaisi juuri uuden Isabel Marant x L’Oréal Paris -kokoelman, jossa on myös loistava nudepuna sävyssä Bastille Whistle*. Tykkäisin YSL:n tyyppisestä aavistuksen kosteammasta punasta, mutta ei tämä ole onneksi mikään rutikuivakaan matta, vaan kuitenkin pehmeän tuntuinen. Isabel Marant -kokoelma on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten pakko ostaa tätä punaa jemmaan!

Beauty2

L’Oréal Paris on muutenkin vienyt tilaa meikkipussistani viime aikoina parilla huipputuotteella. Olen testannut uutta Unlimited Mascaraa*, jossa on erikoisuutena ripsarin levittämistä helpottava taipuva varsi. Tykkään ripsivärimassan koostumuksesta ja vesiliukoiseksi tämä myös pitää taivutukset ihmeen hyvin paikoillaan. Vedenkestävä on tietysti taivutuksiin ykkönen, mutta olen liian laiska ja kärsimätön poistamaan vedenkestävää ripsiväriä iltaisin.

Toinen uusi luottotuote on High Contour Brow Artist -kulmakynä, jonka sain alunperin testiin, mutta ostin juuri uuden loppuneen tilalle. Brunette on minulle sopiva kylmän ruskea sävy ja pencil-tyyppisellä kynällä saa tehtyä tosi tarkkaa jälkeä – tätä pystyy myös helposti “kerrostamaan” halutun vahvuuden saamiseksi. Ihan loistava kulmatuote, olen tehnyt tällä kulmat ylemmässä kuvassakin. Ainoa miinus tulee siitä, että kynässä on toisessa päässä kulmaharjan sijaan highlighter, jolle itselläni ei ole mitään käyttöä. Miksei tässä voisi olla kulmaharjaa!

Beauty3

Viimeisenä vielä Smashboxin Cover Shot Minimalist -luomiväripaletti*, jota olen viime aikoina käyttänyt useasti silmämeikkiin. Tässä on monta todella hyvää sävyä, kuten perusvaalea helmiäinen koko luomelle levitettäväksi, hieman punertava vaaleanruskea ja tummaruskea – noilla olenkin tehnyt ekan kuvan meikin. Paletti on tosi pienikokoinen, joten tämä kulkee kätevästi myös reissatessa. Tykkään muutenkin Smashboxin luomiväreistä ja käytössäni on pitkään ollut merkin isompi paletti – pigmentti on näissä kohdallaan!

* tuote saatu kokeiluun / sponsored product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *