12 x Puhelimen kamerasta

Phone1

1. Ra-kas-tan tätä Twist & Tangon puseroa! Ihastuin tähän INCH” -vaateliikkeen ihanan myyjän yllä, en yleensä iske silmääni mihinkään vihreään, mutta hänellä pusero näytti upealta. Olen sittemmin käyttänyt tätä lähes joka viikonloppu (viimeksi perjantaina lasillisilla ja syömässä käydessä), täydellinen väripilkku ja puseron malli on just eikä melkein.

2. Synttäreiden kunniaksi arkiaamiaisella ystäväni kanssa Puisto -ravintolassa. Ei minusta mikään kaikista tunnelmallisin paikka, mutta ihan ok aamupala. Ja nuo kahvikupit ovat muuten super kauniit!

Phone2

3. & 4. Illastamassa Köpiksessä Cantina -ravintolassa, jossa olin myös edellisellä kerralla syömässä. Tämä on niin kiva paikka, kannattaa laittaa korvan taakse jos on Köpiksen reissua tiedossa! Erityismaininta upealle sisustukselle ja rapurisotolle.

Phone7

5. Lempparityyppi.

6. Jokailtainen näky ikkunalaudalla – kaikki lyhdyt ja kynttilät palamassa. Pari ensimmäistä joulukoristettakin siellä jo – niin tunnelmallista!

Phone4

7. Tämä kuva rupeaa aina naurattamaan mua, Telma näyttää niin reppanalta. Se inhoaa sadetta ja aina tuon sadeviitan nähdessään se laittaa jarrut päälle jo rapussa. Pidättäisi mielummin vaikka koko päivän kuin joutuisi ulos sateeseen.

8. Tulppaanimeri Köpiksen Kauppahallilla.

Phone3

9. Ostan tosi harvoin kukkakimppuja, mutta läheisessä Opuntia -kukkakaupassa oli niin kaunis kimppu, että tein poikkeuksen. Kimpun krysanteemit (en suinkaan tiennyt nimeä vaan kysyin siskoltani :D) elivät lähes kaksi viikkoa ja ihastuin kukkalajikkeeseen, etenkin tällaisena punertavana upea.

10. Iltapäiväkahveilla Saunaravintola Kuumassa. Miten tunnelmallinen tämä spotti takkatulen ääressä! Jäin myös toviksi kuolaamaan noita nahkaisia lepakkotuoleja – unelmatuolini. Meillähän on poikaystävän mummulta peritty runko kangaspäällisen kera ja olemme ikuisuuden haaveilleet hankkivamme siihen Cueron nahkapäällisen. Hinnat ovat niissä kuitenkin ihan pilvissä, joten ei olla vielä raaskittu toteuttaa haavetta.

Phone6

11. Kaksi söpöläistä! Ystäväni vuoden ikäinen Steffe-cotton, maailman suloisin tapaus. Harmi ettei Telma niinkään ikinä arvosta näitä karvaisia kavereita, on paljon kiinnostuneempi ihmisistä ja rapsutuksista kuin koirakamuista.

12. Kaksi söpöläistä tässäkin, heheh.

4 thoughts on “12 x Puhelimen kamerasta

    1. Kiitos Ida! Pitkästä aikaa taas puhelinkuvia :) Hrrh, voin uskoa! Ei kyllä kannata antaa sääennusteiden lämpötilojen hämätä Köpiksessä, +7 astetta tuntui enemmänkin pakkaselta tuolla tuulessa 🙈

  1. Itse olen ihastunut tuohon vihreän sävyyn paidoissa, ennestään löytyi toppi ja vasta hankin samassa värissä rennomman mallisen t-paidan.

    Ihana Telma sadeviitassaan, toinen niin selvästi mököttää tuossa kuvassa. :D

    1. Vihreä on kyllä upea! Ja kiva sävy myös siinä mielessä, että toimii jokaisena vuodenaikana, eikä ole esimerkiksi ainoastaan syksyyn sopiva.

      Telma on kunnon mököttäjä tuossa kuvassa 🙈 Se inhoaa sadetta koko sydämestään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *