Yllätetty ja kiitollinen

Ai että, kyllä mahtoivat ystäväni nauraa partaansa lukiessaan alkuviikosta tekemääni postausta viikon suunnitelmista ja siitä, kuinka minulla ei ole harmainta aavistusta lauantaisen synttäri-illallisen lokaatiosta. Tai kun harmittelin myöhemmin viikolla, kuinka suunnitellut drinkit peruuntuivat, kun kukaan ei päässytkään. Tai kun perustin synttäridinneri -whatsappryhmän seuraavalle viikonlopulle toivoen, että mentäisiin porukalla jonnekin syömään. Minähän luulin meneväni lauantaina juhlistamaan huomisia syntymäpäiviäni ihan vaan kaksin poikaystävän kanssa, eikä pienessä mielessänikään käynyt ajatus, että hän olisi yhdessä parhaan ystäväni kanssa järjestänyt yllätyksen. Paikalla ravintolassa odottikin iso kasa ystäviäni, ja tippahan siinä tuli samantien linssiin kaikki nähdessäni!

Olin ihan sanaton! Miten he olivatkin saaneet kaikki höynäytettyä minua ihan kuus-nolla ja pidettyä yllätyksen salassa muutaman viikon, en osannut epäillä mitään. Oli niin ihanaa nähdä ystäviäni saman katon alla, kiitos vielä kaikki :’) Roster oli muuten todella positiivinen ravintolatuttavuus; viihtyisät ja kivasti sisustetut tilat, tosi hyvää ruokaa ja erinomainen palvelu. Jatkettiin Rosterista vielä istumaan muutamaksi tunniksi iltaa – parhaat synttärit koskaan, ehdottomasti! <3

Penkki3 Penkki1 Penkki1 Penkki5

Hat / Balmuir (sponsored)
knit / Tiger of Sweden
jeans / Gina Tricot
boots / Vagabond

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *