Warm Travel Outfit

Pahoittelut hieman hitaasta postaustahdista tällä viikolla, on ollut niin haipakkaa, etten ole ehtinyt kunnolla koneen ääreen. Instagramiani seuraavat tietävätkin, että palasin Pohjois-Norjasta, jossa olin loppuviikosta pari päivää essien vieraana. Olen vieläkin ihan sanaton reissun upeista maisemista (Norja-kuume iski pahemman kerran!), mutta palaan niihin tunnelmiin omassa postauksessaan. Tässä ensin näytille mukava ja lämmin matkustuasuni, joka on ollut kyllä käytössä useina muinakin päivinä hieman vaan asusteita vaihdellen. Hieman kuvien takaa – nämä on otettu majoituksemme parvekkeella varmaan puolessa minuutissa ja mulla on farkkujen alla merinovillakalsarit, koska olin edelleen aivan syväjäässä juuri loppuneen aktiviteetin jäljiltä. Kuin ihmeen kaupalla saatiin kuitenkin kuvat purkkiin kauheasta kiireestä huolimatta, mutta eihän tällaisia maisemia voinut jättää hyödyntämättä.

Vastailin muuten eilen junamatkalla takaisin Tampereelle matkustaessani viime päivinä tulleisiin kommentteihin ja tuli jotenkin sellainen fiilis, että halusin kiittää teitä aktiivisuudestanne. Oli lohduttavaa kuulla muiden kokemuksista hiuspostauksessani ja olen myös saanut paljon fiksuja kommentteja ilmastonmuutos -postaukseeni – on ollut kiva käydä keskustelua teidän kanssa. Sain taas kerran huomata tuon jälkimmäisen postauksen kohdalla, että turhaan jännitän tällaisten enemmän ajatusta vaativien tekstien julkaisua – näitä pitäisi tehdä jatkossa enemmän. Kiitos siis kun olette siellä ruudun takana! <3

PS. Olette ehkä huomanneet bannerin päivittyneen tällä viikolla ja myös blogin osoite on muuttunut. Vanha ohjaa yhä perille, mutta uusi osoite on www.jonnaleppanen.com. Ehkä oli jo aikakin päivittää omaan nimeen näiden yli kuuden vuoden jälkeen :)

Asunorja3 Asunorja5 Asunorja6 Asunorja7

Coat / &Other Stories (find here*)
knit / &Other Stories
beanie / Samsoe & Samsoe (sponsored, INCH Store)
jeans / Gina Tricot
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
bag / Gucci
boots / Timberland

Photos: Alexa Dagmar / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Warm Travel Outfit

  1. Sanos muuta, näihin maisemiin oli aika siistiä herätä 😍 Asu oli kyllä ihanan lämmin – muistan miten tuntui hölmöltä ostaa tuota takkia loppukesästä keskellä helteitä, mutta kannatti!

   Rentoa sunnuntaita sinne!

 1. No vitsi mitkä maisemat😍😍 asukin aivan ihastuttava ja niin lämpimän näköinen! Malttamattomana odotan lisää Norja-postauksia😍

  1. Ihan uskomattomat! Toistelin varmaan itseäni koko reissun ajan hehkuttaessani maisemia 🙈

   Kuvaamiseen jäi harmillisen vähän aikaa, mutta yksi postaus muutamien kuvien kera on tulossa ensi viikolla! 😘

  1. Kiitos! 😍 Maisemat oli kyllä unohtumattomat, iski ihan mahdoton Norja-kuume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *