Viimeisimmät

Viimeisin viesti: “Mul siis kyl menee täst joku 15-20 min asemalle riiippuen vähän millä, et ei se ny haittaa jos meet edeltä” -viesti ystävältä. Harvinaista muuten, että koko lause tuli yhdessä viestissä – yleensä hänellä on nimittäin tapana pätkittää viestejä lähes sana kerrallaan, hahah.

Viimeisin ruoka: Söin lounaaksi eilisen pastan jämät. Äsken nakersin myös kotoa mukaan nappaamiani maissikakkuja (ostin pitkästä aikaa Friggsin Chia & Merisuola -maissikakkuja, nam!).

Viimeisin itku: En muista koska viimeksi olisin ihan kunnolla itkenyt, mutta eilen tuli kyynel silmäkulmaan Frendien jaksossa, jossa Monica ja Chandler saavat tietää, etteivät voi saada lapsia. Herkistyn tuossa kohdassa joka kerta, vaikka olen nähnyt sen monesti.

Postaus2

Viimeisin nauru: Eilen illalla nauroin monellekin asialle poikaystävän kanssa. Muun muassa sille, kun otin jääkaapin hedelmälokerosta satsuman ja hän kysyi hölmistyneenä, olenko jemmannut oman pussin tuoreempia versioita kaappiin, kun pöydällä oli toinen pussi vähän huonompia satsumoita, joita hän oli kiltisti syönyt. Yritin vakuuttaa, että olin vasta juuri muistanut pussin olemassaolon ja syönyt itsekin siihen asti niitä “huonompia” versioita :’D

Viimeisin hermostuminen: Eilen, kun tekniikka temppuili. En saanut siirrettyä kuvia muistikortilta, kone vaan  herjasi jonkin alkuperäisen lähteen puuttumisesta. Luulin muistikortin vioittuneen ja koitin poistaa kaikki kuvat ja alustaa (onneksi kortilla oli vaan juuri ottamiani sisustuskuvia eikä mitään korvaamattomia), mutta sekään ei auttanut. Pian kone alkoi sekoilemaan toden teolla, ei tallentanut mitään tiedostoja ja herjasi vioittuneesta levystä. Tässä vaiheessa alkoi jo hikipisarat nousta otsalle, mutta onneksi lopulta läppärin uudelleenkäynnistys pelasti tilanteen, huh!

Viimeisin ostos: Ostin tänään junalipun tälle päivälle Tampereelta Helsinkiin ja äsken asemalta Vitamin Well -juoman junamatkalle. Nyt köröttelenkin kohti Helsinkiä!

Postaus

Viimeisin muutos sisustuksessa: Maalattu keittiön kulma, jee! Vielä odottelen siihen tilaamaani sivupöytää saapuvaksi, sitten pääsee kunnolla sisustamaan tuota nurkkaa. Kotona näytti muuten sieltä lähtiessäni tosi oudolta, kun olimme tyhjentäneet ikkunalaudat ja niiden edustat työmiestä varten. Samassa ruokapöytä vaihtoi taas hieman paikkaa, eikä se itse asiassa näyttäisi hullummalta kiinni saarekkeessa – pitää mallailla lisää myöhemmin.

Viimeisin lukemani blogiteksti: Monan Ahdistusta, ristiriitaisia tunteita ja tekoja -postaus äärimmäisen tärkeästä aiheesta. Palaan tähän omalta osaltani vielä myöhemmin.

Viimeisin suunnitelma: Sovin juuri, että Helsinkiin päästyäni näen yhtä parhaista ystävistäni, jonka kanssa emme ole hetkeen nähneet välimatkan takia. Tehdään jotain ruokaa ja vaan hengaillaan yhdessä pitkästä aikaa, parasta!

6 thoughts on “Viimeisimmät

  1. “Viimeisen hermostuminen” taitaa omalla kohdallani olla hyvinkin usein tuo tekniikan toimimattomuus, haha. :D On ihan älyttömän raivostuttavaa, kun tekniikka ei toimi tai se jumittaa! Poikaystäväkin on “muutaman” puhelun saanut töihin, kun soitan hänelle kiukkuisena kysyäkseni neuvoa johonkin tekniikan (=tietokoneen) temppuiluun.

    1. Tekniikan takkuilu on kyllä niiin ärsyttävää! Miten se saakin niin nopeasti kiukun pintaan ?

  2. Ihana neule! Saako udella mistä ja mikä merkki ja malli? Vastaavanlaiselle olisi tarvetta, tai ainakin halu saada :p

    1. Moikka Marjut! Lainasin neuleen nämä kuvat ottaneelta ystävältäni Riikalta. Se on Lindexiltä, mutta kuulemma jo valitettavasti muutaman vuoden vanha ? Toivottavasti löytyy jotain vastaavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *