Uusia kulmia kotoa

Ehdin napata muutaman kuvan kotoa ennen kuin lähdin pariksi päiväksi Helsinkiin. Alunperinhän olin ottanut kuvia kaikessa rauhassa enemmänkin, kunnes sattui se mainitsemani muistikorttiepisodi ja jouduin poistamaan kuvat, höh. Tässä kuitenkin edes pari räpsyä, täytyy ottaa lisää vaikka viikonloppuna, jos aurinkokin taas pilkahtelisi ikkunoista. Tänään pitäisi sen tilaamani sivupöydänkin saapua illemmalla, niin pääsee mallailemaan tuota nurkkausta!

Olen niin iloinen, että kulman maalauksen jälkeen voin taas valokuvata vähän eri kuvakulmista kotoa. Ei tarvitse miettiä, mistä kohtaa kuvaan puskee pala harmaata betonia valkoisen seinän sijaan. Ylipäätään fiilis on jotenkin niin paljon harmonisempi, kun silmä ei koko ajan osu johonkin keskeneräiseen. Vielä olisi yksi fiksaus tehtävänä viikonloppuna, sen jälkeen voisin vihdoin ja viimein kuvata kovasti toivomanne videon meidän kodista :)

Koti1

Pieni photobomberi :’)

Koti3

Hups, maalarinteipit vielä katossa. Lupasin poikaystävälle nappaavani teipit pois maalin kuivuttua yön yli ja hän totesi, että voisin olla hieman tarkempi kuin edellisellä kerralla, kun pieniä teipinpalasia löytyi vielä pitkään listoista ja seinistä. En ihan ymmärrä, mistä tämä huomautus johtui… :D

Koti2

Tältä täällä siis näyttää nyt! <3

8 thoughts on “Uusia kulmia kotoa

  1. Voi kiitos! Se on kyllä meidänkin lempihuonekalu kotona ja ihana kun ei ole kellään precis samanlaista ?

 1. Oi, teillä näyttää tosi kivalta! Katselin pitkään lankkupöytiä samalta tekijältä, mutta lopulta päädyttiin vähän erilaiseen lankkupöytään. Tilaamasi sivupöytä kiinnostaa myös, sillä mulla on sellainen hankintalistalla juurikin keittiöön :)

  1. Kiitos paljon Emmi! Kiva että löytyi lopulta pöytä, ollaan oltu kyllä niin tyytyväisiä omaamme :)

   Ja hei sivupöytä löytyi Jyskistä ja vielä tosi edullisesti, joten kannattaa tsekata sieltä! Sopii meillä tuohon kulmaan kuin nenä päähän.

 2. Ihania uusia kulmia!? Onko tuo valaisin ruokapöydän päällä Ikeasta? Tuleeko siitä riittävästi valoa? Haaveilen samantyylisestä meidän ruokapöydän päälle, mutta poikaystävä torppasi heti, koska se ei valaise riittävästi.

  1. Saa vihdoin ja viimein vähän vaihtelua kuvakulmiin ? Joo se on Ikeasta! Ainakin meidän käyttöön se riittää hyvin, ei ole mikään super kirkas valo mutta valaisee koko tuon tilan ihan riittävästi :)

 3. Kaunista on! Erityisesti silmää hivelee minimalistisuus, ei turhaa tilpehööriä roikkumassa siellä täällä :) ihana syksyä sulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *