Tämän viikon suunnitelmia

Lukijani Anne toivoi eilen, josko voisin joskus tehdä “tulevan viikon aikataulu” -postauksen. Tällaisiahan olen tehnyt pari kertaa aiemmin, mutta nyt nämä ovat taas unohtuneet, hyvä siis että tuli puheeksi! Juuri eilen tuskailin, kun en meinannut keksiä tekstiä näiden asukuvien kaveriksi, joten tartuin tähän heti :) Jos nyt kuitenkin alkuun pari sanaa asustakin. Olen etsinyt tällaista lämpimän ruskeaa neuletta huomattuani neulekokoelmani olevan hyvin valkoharmaapainotteinen, ja nyt tärppäsi. Ruskeita neuleita löytyy kaupoista tänä syksynä vaikka millä mitalla ja olisi tehnyt mieli ostaa vaikka kaikki, mutta päädyin lopulta klassiseen peruspooloon, joka sopii moneen asuun. Musta villakangastakki on viime vuodelta ja farkut taas samat lempparit kuin monissa muissakin kuvissa – ruskean ja denimin yhdistelmä on mielestäni ihana!

Mutta miltä se tämän viikon aikataulu sitten näyttää? Siitä lisää alla!

Poolo1

Maanantai: Hieman jälkijunassa eilisen pläänit. Päivän tein hommia kotoa käsin ja viiden aikaan lähdettiin Riikan kanssa kuvaamaan – ehkä tämän syksyn viimeisiä ruskakuvia. Kuvatessa vierähti lopulta puolitoista tuntia ja kotiin tultuani tehtiin ruokaa. Piti lähteä vielä poikaystävän mukaan salille, mutta jäinkin sohvalle katsomaan Bachelor Suomen uusinta jaksoa :’D Olen ihan koukussa!

Tiistai: Tänään tiistainakin on ihan perus duunipäivä kotona, ulkonakin on niin harmaa keli, että ei haittaa viettää päivää sisällä. Töiden lisäksi tarkoituksena olisi kirjoittaa edes pari sivua gradua, koska tiedän, ettei sille luultavasti ole aikaa loppuviikolla. Koitetaan illalla poikaystävän töiden jälkeen ehtiä yhdessä salille, mutta kotona täytyy olla yhdeksältä, koska Ensitreffit alttarilla. 

Poolo2 Poolo4

Keskiviikko: Päivän teen töitä kotona ja iltapäivästä lähden Helsinkiin, jossa vietän loppuviikon. Olen varannut Telmalle trimmaussajan alkuiltaan, vihdoin tuo karvaturri saa taas vähän siistimmän lookin. Tähän asti ollaan siis käytetty Telmaa aina Helsingissä trimmattavana, kun on löytynyt niin hyvä paikka. Trimmauksessa menee ylensä puolitoista tuntia ja sovin siskoni kanssa, että menisin tällä välin heille moikkaamaan lapsia pitkästä aikaa.

Torstai: Mulla on sovittuna klo 11 lounaspalaveri ja sitten iltapäivällä kahvitreffit suloisen Johannan kanssa. Myöhemmin torstaina näen erästä ystävääni, joka on tullut pitkästä aikaa Helsinkiin muutamaksi päiväksi.

Poolo3

Perjantai: Perjantaille olen sopinut aamupalan ystäväni kanssa – olemme nähneet viimeksi loppukesästä, joten ihana nähdä kunnolla ajan kanssa! Brekupaikka on vielä avoinna, mutta kiinnostaisi testata joko uusi Tanner tai vieläkin listallani oleva Green Hippo. Tämän jälkeen menen kampaajalle – aamiaisen aika ei ole vielä tarkentunut, joten saatan jäädä välissä jonnekin keskustaan tekemään töitä. Illaksi ei ole toistaiseksi suunnitelmia, mutta poikaystäväni tulee perästä Helsinkiin ja haaveilen Lintsin Valokarnevaaleista tajutessani, että olemme kerrankin maisemissa oikeaan aikaan vuodesta.

Lauantai: Vietämme poikaystäväni kanssa synttäreitäni, mutta sitä ennen on vuorossa iltapäivällä veljentytön syntymäpäiväkestit (ainiin, täytyy tosiaan ujuttaa lelukauppakäynti jollekin päivälle!). Ihana nähdä taas koko perhe saman katon alla lapsineen päivineen. Illaksi poikaystäväni on varannut meille ravintolan, mutta minne, se on meikälle vielä yllätys. Eikä haittaa yhtään, minähän rakastan yllätyksiä!

Sunnuntai: Sunnuntaille ei ole mitään ohjelmaa muuta kuin että illaksi palataan tietysti Tampereelle :)

Takki

Coat / Zara
knit / Massimo Dutti (similar here*)
jeans / Levi’s
shoes / &Other Stories (find here*)
bag / Gucci

Sellainen viikko siis edessä, kaikkea kivaa ohjelmaa! Mitä suunnitelmia teillä on tulevalle viikolle? Ihanaa tiistaipäivää!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
* mainoslinkki / adlink

8 thoughts on “Tämän viikon suunnitelmia

 1. Ihana postaus, kiitos! Oli superkiva lukea ja hauskoja suunnitelmia sulla tälle viikolle. :)

  1. Ihana kiitos itsellesi, kun ehdotit tätä! Täytyy tehdä näitä taas jatkossa useammin ?

   Kivaa loppuviikkoa, Anne!

 2. Tämän illan Ensitreffit alttarilla on kyllä must??Tälläiset postaukset jatkoon! Näitä on niin kiva lukea.
  Mulla oli tällä viikolla vain kaksi päivää koulua ja nyt saankin loppuviikon olla kotona. Tosin koneella pitää näpyttää yhtä jos toista, mutta yritän saadan hommat tehtyä parissa päivässä, jotta saisin viikonlopun vain rentoilla. Perjantaina menemme ystäväni kanssa I Love Me -messuille ja yritän saada poikaystävän suostuteltua illaksi juurikin Valokarnevaaleille. La-su mennään äidin patojen ääreen kotikotiin. Kiva viikko siis tiedossa!?
  Syksyistä viikon jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle❣

  1. Ensarit on kyllä niin koukuttava sarja, toivoisin aina että voisi vaan katsoa kaikki jaksot putkeen ja saisi jo tietää parin kohtalon ?

   Kivalta kuulostaa suunnitelmat sielläkin. Muistan itsekin miten kouluarjessa sitä nautti aina luentovapaista päivistä, vaikka pitikin tehdä opiskeluhommia. Jaksaa kuitenkin painaa, kun on viikonlopulle mukavaa tekemistä tiedossa ☺️

   Samoin sinne ihana!

 3. Aloin tuossa miettiä että luovuitko helsingin asunnostasi kun muutitte Tampereelle vai onko se yhä käytössäsi? :)

 4. Hei suosittelen superisti tuota Tannerin aamupalaa!? erityisesti vohveli on ihan must, niiin hyvää!! Tietysti vähän hintavampi aamupala, mutta koko paikka on ihan viimeisen päälle tunnelmallinen ja ruokakin hintansa arvoista:)

  1. Hei kiva kuulla!! Just sitä vohvelia olen himoinnutkin, on näyttänyt niin hyvältä ? Täytyy toivoa että ystäväni lämpenee Tannerin (vai Tantereen, miten se taipuu haha!) testaamiselle ?

   Ihanaa loppuviikkoa, Kata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *