Syksyn suosikkitakki

Tämä ruudullinen villakangastakki on ollut ehdottomasti käytetyin takkini tänä syksynä. Yhden asun olettekin ehkä jo nähneet aikaisemmin täällä, tässä vielä toinen kokonaisuus sinisten farkkujen ja bakerboy -hatun kanssa. Toistaiseksi vielä tarkenee vuorettomalla takilla paksun neuleen kanssa, mutta hiljalleen täytyy varmaan vaihtaa paksumpaan versioon. Nämä kuvat on muuten otettu jo syyskuun puolella – eipä ole enää pahemmin lehtiä puissa, saati toivoakaan kuvata kuuden aikaan illalla näin kauniissa valossa. Tai valossa ylipäätään, tämä pimeys iskee kyllä joka vuosi yhtä lujaa vasten kasvoja! Onneksi jemmassa on vielä muutamia syksyllä kuvattuja asuja, joten ei huolta ;)

Mulla on tänään to do -lista täynnä hommaa, sillä vietin eilen päivän täällä Tampereella käymässä olleen ystäväni kanssa. Oli hauska toimia oppaana kaupungissa ja ilahdun aina, kun joku muualla asuvista ystävistäni tulee Tampereelle kylään! Tänään ei kyllä yhtään haittaa viettää päivää sisätiloissa koneen ääressä, kun ulkona on niin harmaata ja koleaa (ja sisälläkin kyllä, tsekatkaa IG Storyni :D!). Kynttilät palavat jo tässä työpöydän virkaa toimittavalla keittiön pöydällä ja kohta keittelen iltapäiväkahvit. Ihanaa päivää teille!

Bakerboy3 Bakerboy1 Bakerboy5 Bakerboy2 Bakerboy4 Bakerboy6

Coat / Gina Tricot (sponsored)
hat / Gina Tricot
knit / Samsoe & Samsoe
bag / Gucci
jeans / Levi’s (find here*)
boots / &Other Stories (find here*)

Long time no see English translation! I thought I’ll try to be more active with these as every now and then I get requests to write more in English. So let’s give it a try! You might have seen this plaid coat already in my outfit here, this has definitely been my most used coat this fall. I really like it combined with relaxed distressed jeans and a baker boy hat. Which outfit do you prefer?

I’ll have a lot of tasks on my to do list today as I had a day off yesterday spending time with my friend who was visiting me. It was fun to take her around the city to some of my favorite spots! So the to do -list is long today but don’t mind spending the day inside on my laptop as it’s so cold and grey outside. Candles on and some more coffee!

Photos: Riikka Kuusisto / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Syksyn suosikkitakki

  1. I wanted to write to you about the English too, so I’m glad someone else did! I’m from the Czech Republic, so I don’t understand a word most of the time :D

    1. Love to hear that! ❤️ It’s not often when I hear about foreign readers so I don’t always remember to write the translations (even though I see from the stats that there are plenty of you!). It’s always fun to hear from my international followers so I’m more motivated to use time for the English translations 😍 Thank you for leaving a comment and all the best to the Czech Republic!

  2. Thank you for posting in English again! I just love your blog and I am happy to understand a bit more now. Keep your great work. Btw I really like your Outfit 😊

    1. I’m so happy to hear that – thank you Jana! 💗 It always makes me more motivated to write the translations when hearing about my international readers 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *