Sisustuksessa juuri nyt inspiroi

Nyt kun kotia on saatu pienin askelin etenemään, alkaa sisustuskärpänenkin taas jyllätä. Jälleen pienillä muutoksilla saa uutta fiilistä sisustukseen – hain kesäteloilta syyssisustusjuttuja ja vaihdoin osan tyynynpäällisistä syksyisempiin. Myös kynttilät ja lyhdyt on kaivettu esiin ja niitä onkin polteltu ahkerasti joka ilta pimeän tullen. Koti on kauneimmillaan iltahämärässä, kun kynttilöitä on joka puolella, ne tekevät vaan niin ihanan tunnelman.

Sisustushankintalistallani ei ole nyt varsinaisesti kuin makuuhuoneeseen se lipasto, jota olemme yrittäneet etsiä Torista ja antiikkikaupoista. Lipasto saisi olla ehkä mieluiten musta tai valkoinen, hieman rosoinen ja elämää nähnyt, mutta kuitenkin siistissä kunnossa. Mitatkin ovat aika hankalat, joten tämä ei varmasti löydy ihan yhdeltä istumalta, mutta hiljaa hyvä tulee. Pyöreästä peilistä olen myös tovin haaveillut, en vaan tiedä sellaiselle vielä paikkaa, joten katsotaan miten sen käy. Muuten sisustuksessa inspiroi nyt vanhan tutun messingin lisäksi tummanvihreän ja okraan taittavan ruskean sävyt – etenkin tuo ruskea saa sydämeni läpättämään!

Koti

*1.Päiväpeite, 2. pöytäsetti, 3. maljakko, 4. tuoli, 5. vihreä koristetyyny, 6. ruskea koristetyyny,
7. marmoritarjotin, 8. peili, 9. maljakko, 10. vuodevaatteet, 11. tuoksukynttilä

*mainoslinkki / adlink

2 thoughts on “Sisustuksessa juuri nyt inspiroi

  1. Ihanaa kun sisustustrendeissäkin näkyy taas enemmän lämpöä ja maanläheisyyttä eikä pelkästään valkoista!
    Inspiroiva kollaasi :)

    1. No sanos muuta! Meilläkin on tällaisia ruskeita yksityiskohtia jo entuudestaan, joten olen tästä vaan mielissään ? Ihana kuulla että tykkäsit, kiitos Johanna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *