Ruututakissa

Tämän beigen ruututakin kun kerran heitin päälleni, niin en ole paljoa muuta tohtinut käyttääkään. Sovittaessani takkia muutama viikko sitten PR-toimistolla päälleni sain heti kuulla useammalta, kuinka se on aivan näköiseni. Ja eipä käy kiistäminen, tällaisesta ruudullisesta takista haaveilinkin jo viime syksynä! Vuoreton villakangastakki on täydellinen tähän vuodenaikaan, kun sää on vielä suhteellisen lempeä, mutta lämpöä voi kuitenkin tarvittaessa lisätä paksummilla kerroksilla. Pärjäänkin itse asiassa pitkillä villakangastakeilla aika pitkälle talveen, kunhan vaan pukee alle lämpimän neuleen ja kietoutuu kaulahuiviin. Paukkupakkaset ovatkin sitten asia erikseen, mutta sinne on toivottavasti vielä matkaa!

Takki on lisäksi kuosista huolimatta helppo yhdistää moneen. Tässä ensimmäisessä asussa yhdistin sen tekonahkahousuihin ja takin kanssa saman sävyisiin mokkanilkkureihin, mutta pian on tulossa toinen versio sinisten farkkujen kanssa. Olen muuten tänä syksynä käyttänyt noita parin vuoden takaisia Vagabondin mokkabootseja tosi paljon! Tekonahkahousut taas ovat viime talvelta ja näissä* on aivan erityisen hyvä malli – olen ollut housuihin super tyytyväinen! Mitä tykkäätte asusta?

Ruututakki1 Ruututakki6 Ruututakki3 Ruututakki4 Ruututakki2

Coat / Gina Tricot (sponsored, find here*)
knit / Gina Tricot
faux leather pants / Twist & Tango (find here*)
boots / Vagabond
bag / Gucci

Photos: Riikka Kuusisto / edit by me
* mainoslinkki / adlink

4 thoughts on “Ruututakissa

  1. Oon lukenut sun blogia jo useamman vuoden ja sun blogista on tullut ihan mun lemppari! Kaikki sisältö, mitä tuotat sekä tänne blogin että IG:n puolelle, on niin huolella tehtyä, mutta samalla myös tosi aidon tuntuista. Varsinkin sun IG-storyt on tosi hauskoja. Lisäksi iiiisot pisteet siitä, että sun postaustahtiin täällä blogin puolella voi aina luottaa :) Ihanaa syksyä sulle!

    1. Voi että, kiitos aivan ihanasta kommentista Emppu! ? Ihan erityisesti mieltäni lämmittää tuo aitouden välittyminen sinne ruudun toiselle puolen, siihen oon aina pyrkinytkin. Ja myös juuri sinne IG Storyn puolella koitan tuoda sitä rentoa sisältöä blogin ja IG-feedin huolellisen ja mietityn sisällön ohelle.

      Tuli siis niin hyvä mieli tästä ettet uskokaan, kiitos vielä ja kuin myös ihanaa syksyä! ?

    1. No eikö! En malta juuri muita takkeja nyt pukeakaan, hehe. Kiitos Pinja ja ihana kun jaksat niin ahkerasti aina kommentoida, arvostan sitä! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *