Random suosikkeja

Suosikit1

Oli pakko laittaa Julia Thurénin Kaikki rahasta -kirja tilaukseen, sillä se kuulosti niin kiinnostavalta. Olen aina arvostanut Julian tapaa puhua rahasta niin avoimesti (ehkä olette lukeneet esimerkiksi hänen Juliaihminen -blogiaan), ja kaiken lisäksi hän on super symppis tyyppi myös kasvokkain!

Kirjan takakantta lainatakseni; “Kirja tarjoaa selkeät vinkit henkilökohtaisen budjetin laatimiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen. Aitojen esimerkkien avulla se kertoo muun muassa, miten raha vaikuttaa ystävyyssuhteisiin, miten parisuhtessa tulisi hoitaa tulot ja menot tasa-arvoisesti, kuinka selvitään rahavaikeuksista ja milloin kannattaa ottaa lainaa”. Kirja tuli vasta postista, joten en ole päässyt vielä kovin pitkälle, mutta alun ja sisällysluettelon perusteella vaikuttaa todella hyvältä!

Suosikit3

Essie uudisti vastikään hoito- ja päällyslakkojaan ja kirjoitinkin juuri tovi sitten gel setteristä, jonka ostin aiemmin ystäväni suosituksesta pitkäkestoisemman lakkauksen aikaansaamiseksi. Nyt purkkien ilmeet ovat päivittyneet ja olen käyttänyt hyväksi havaitun gel setterin lisäksi aluslakkana vahvistavaa strong start -lakkaa. Itse kynsilakkoina taas olen suosinut hempeitä ja punaisia sävyjä, vasemmalta oikealle “peak show”, “stop, drop & shop” sekä “it takes a west village” (lakat saatu kokeiluun).

Pipo1

Juurikasvuni on ollut ihan jäätävä (onneksi huomenna kampaaja!), joten ei ole yhtään haitannut ottaa pipoja ja hattuja taas säiden viilennyttyä käyttöön. Tämän ihanan Samsoe & Samsoen pipon sain lahjaksi Tampereen INCH” Storesta, kiitos vielä tyypit <3 Pipoa löytyi liikkeestä monessa eri värissä, joten kannattaa käydä kurkkimassa, jos on hakusessa lämmin pipo talveksi.

Suosikit2

Suosikkismoothie, jota ollaan tehty viime aikoina lähes joka ilta tai välillä viikonloppuisin aamupalaksi. Resepti on kutakuinkin sama kuin tässä aiemmassa postauksessani, tämä on vaan niin hyvää! Täytyisi kyllä etsiä joku toinenkin vihersmoothieresepti tämän vakkarin rinnalle, mitä teidän lempismoothieen tulee?

Suosikit5

Pakko mainita vielä pari vaatelempparia! Nuo Twist & Tangon tekonahkahousut ostin viime vuonna ja ne ovat parhaat kokeilemani tekonahkapökät. Olen myös käyttänyt ihan hurjasti noita Vagabondin kahden vuoden takaisia vaaleita mokkanahkaisia nilkkureita. Viime syksynä ne jäivät vähän vähemmälle käytölle, mutta nyt ne ovat olleet jalassa sitten senkin edestä! Täydelliset perusnilkkurit arkeen :)

6 thoughts on “Random suosikkeja

  1. Se on &Other Storiesilta! Ostin loppukesästä keskellä pahimpia helteitä ? Tämän kanssa on tulossa pian lisää kuvia! ?

 1. Omaan lemppari vihersmoothieen tulee; pakaste mangoa, banaani, pinaattia (pakasta, mutta tuoressa saa paremman maun), lehtikaalia, sitruunaa, muutama mintunlehti ja omenamehua. Jos oikein innostun lisään joukkoon vielä vähän vanilja heraa. :)
  PS. Takki on aivan ihana!!

  1. Mm, nam! Täytyykin ensi kerralla heittää myös lehtikaalia sekaan, muuten mango, banaani ja pinaatti on meilläkin vakiokamaa :) Ja minttu tuo niin hyvän silauksen!

   Kiitos, täytyy laittaa lisää kuvia takista pian ?

 2. Moikka! Tuli viimeisestä kuvasta mieleen, että onko sulla jakaa hyviä kenkienhoitovinkkejä? Toki muidenkin vaatteiden hoito-ohjeet voisivat olla mukavaa ja hyödyllistä luettavaa! :)

  1. Moikka Kiira! Hei tosi kiva postausidea, en ole tainnut ikinä tehdä mitään vaate- tai kenkähuoltoon liittyvää postausta. Pistän tämän heti itselleni ylös ja toteutukseen! Kiitos paljon toiveesta ja ihanaa lauantain jatkoa sinne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *