Lokakuussa…

Lampi1

…nautin kirpeistä, valoisista syyspäivistä ja ruskan väreissä hehkuvasta upeasta luonnosta täysin rinnoin. Tehtiin juuri lauantaina monen tunnin kävely Kintulammella, josta nämäkin kuvat ovat. Paikka sijaitsee parikymmentä kilometriä Tampereen keskustasta ja sieltä löytyy paljon eri polkuja ja levähdyspaikkoja nuotioineen. Ihasteltiin ruskaa, käveltiin useampi reitti, paistettiin makkaraa ja juotiin termarikahvit – täydellinen ulkoilupäivä. Tällaisia lisää, ollaankin jo sovittu ystäväni kanssa tälle viikolle lenkki Kauppiin, jossa en ole itse asiassa vielä aiemmin käynyt.

…aion uudistaa pikkuisen blogin ulkoasua. Ajattelin vaihteeksi kokeilla kuvallista banneria pelkän tekstin sijaan ja itse asiassa myös osoite päivittyy (vaikka itse blogi ei muuta minnekään), mutta siitä lisää pian.

Lampi4 Lampi3

…mulla alkaa yliopistourani vihoviimeinen etänä suoritettava kurssi. Sitten on vihdoin opintopisteet gradua lukuun ottamatta kasassa, helpottavaa saada pois alta tuo viimeinenkin riippakivi, joka tunnetaan myös nimellä Määrällinen tutkimus. Eiköhän tuosta kuitenkin selvitä, kuten niistä lukuisista muistakin kursseista on tähän päivään saakka kunnialla selvitty.

…pääsen viimein kampaajalle. Vaikka edellisestä kerrasta ei ole kulunut kuin se tavanomainen kolme kuukautta, niin tuntuu että tukka on nyt todellakin saksien tarpeessa. Kuuma kesä on selvästi tehnyt hiuksille tehtävänsä, joten en malta odottaa freesattuja latvoja.

…on tiedossa yksi työreissu, kun lähden loppukuusta Norjaan. Olen pitkään halunnut käydä Norjassa, joten mukaan lähtemistä ei tarvinnut kauaa miettiä! Muuten syksylle ei ole mitään omia matkoja tiedossa, ollaan suunniteltu seuraavaa reissua poikaystävän kanssa ensi vuodelle pääsiäisloman tienoille.

Lampi2

…haluaisin käydä testaamassa joogaa. Olisi kiva saada salitreenien ohelle joku viikottainen harrastus ja joogaa olen halunnut jo pidemmän aikaa kokeilla – tähän asti kun olen käynyt vaan muutamilla PR-tilaisuuksien ohessa järjestetyillä tunneilla. Syksy olisi loistava aika testata “uutta” lajia, joten täytyy ryhtyä sanoista tekoihin ja napata joku kaveri mukaan.

…hyvä ystäväni muuttaa kesän jälkeen Helsingistä takaisin Tampereelle opiskelemaan, tai oikeastaan muutti jo juuri viikonloppuna ja tänään nähdään pitkästä aikaa. Ihanaa saada läheinen ystävä taas lähes naapuriin asumaan!

…vietän lokakuun lapsena syntymäpäiviäni! Mitään suunnitelmia synttäreille ei vielä oikeastaan ole, mutta haaveilen hyvästä illallisesta ja yhdessäolosta. Mitäpä sitä muuta 26 vuotta täyttävä tarvitsisi! Ehkä sitten muutamien vuosien päästä pyöreiden koittaessa järkkään pitkästä aikaa ihan juhlat.

Lampi5

Miltä teidän alkanut kuukausi näyttää? Ihanaa lokakuun ensimmäistä!

4 thoughts on “Lokakuussa…

  1. Kiitos Milla! Heh jep, vaikka ikää tulee lisää ja synttärit eivät ole enää ihan niin merkityksellisiä kuin lapsena, niin olen silti niistä aina innoissani ?

   Ihanaa viikkoa sinne!

 1. Heetkinen, etkös ihan vasta “pari viikkoa” sitten kirjoittanut syyskuussa-postauksen?! :D Minne siis taas hävisi yksi kuukausi ihan hujauksessa…
  Nättejä maisemia postauksen kuvissa, niin vaan se syksy taas ihan jotenkin yllättäen tuli!

  Minullakin menee tämän kuun aikana opiskelut eteenpäin ihan kunnolla, nyt lokakuun aikana olisi kolme näyttöä tehtävänä, puuh… Onneksi myös viikon syysloma vastapainoksi! :) Tsemppiä sulle loppusuoralle!

  1. No älä muuta viserrä! Tuntuu kuin olisin kirjoittanut sen vasta viime viikolla, ihan hullua miten nopeasti aika menee :D

   Samoin sinne tsemppiä opiskelujen täyteiseen lokakuuhun! Ihanaa että on kuitenkin kunnon lomakin tiedossa, niin pääsee vähän irti kouluhommista :) Kivaa viikon alkua, Tanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *